Реклама

📈 Касовий тиждень: «Дюна 2» перевищила $700 млн у всьому світі

Čytaty latynkoju
📈 Касовий тиждень: «Дюна 2» перевищила $700 млн у всьому світі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📈 Касовий тиждень: «Дюна 2» перевищила $700 млн у всьому світі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У світі завершився черговий касовий тиждень. Так, в прокаті продовжує домінувати сиквел «Дюни» Дені Вільнева — стрічка зібрала вже понад $700 млн.

Разом з тим ще одна стрічка, створена в партнерстві з Legendary Entertainment — «Ґодзілла та Конг: Нова імперія» — перевищила у світовому прокаті $500 мільйонів.

Стрічка «Суперники», в якій головну роль зіграла Зендея, стартувала у прокаті з $25 млн. Це непоганий результат для авторського фільму, проте невтішний для затрат на фільм — виробництво стрічки оцінюють у $55 млн.

«Панда Кунг-Фу 4» від DreamWorks Animation також цього тижня подолала позначку у $503 млн, з яких більшу частку (318 млн) мультфільму приніс міжнародний показ. Таким чином ця серія мультфільмів перевищила загальні збори у $2 мільярди і стала 7-ю найкасовішою анімаційною франшизою всіх часів.

Фільм «Каскадер» (The Fall Guy) з Раяном Ґослінґом та Емілі Блант стартував на деяких міжнародних ринках (в США фільм вийде 1 травня). Наразі стрічка вже зібрала майже $9 млн у 38 країнах світу.

Раніше ми розповідали, що кажуть критики про новий фільм «Каскадер» з Раяном Ґослінґом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...