Реклама

🙃 Браян Кокс вважає гру Хоакіна Фенікса у «Наполеоні» «по-справжньому жахливою»

Čytaty latynkoju
🙃 Браян Кокс вважає гру Хоакіна Фенікса у «Наполеоні» «по-справжньому жахливою»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Браян Кокс вважає гру Хоакіна Фенікса у «Наполеоні» «по-справжньому жахливою»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як критики та глядачі залишилися не надто задоволені біографічним фільмом Рідлі Скотта про Наполеона Бонапарта, свою думку з цього приводу також вирішив висловити актор Браян Кокс («Спадкоємці»).

Легендарний британський актор загалом має славу доволі різкої у своїх висловлюваннях людини і цього разу не поталанило потрапити під його критичний настрій Хоакіну Феніксу. Кокс у своєму нещодавньому інтерв’ю відзначив, що виконання ролі Наполеона у фільму було «по-справжньому жахливе»:

Жахливо. Це жахливо. Справді жахлива гра Хоакіна Фенікса. Це по-справжньому жахливо. Я не знаю, про що він думав. Я думаю, що це повністю його вина, і я не думаю, що Рідлі Скотт йому допоміг. Я б зіграв його набагато краще, ніж Хоакін Фенікс, кажу вам. Ви можете сказати, що це хороша драма. Ні — це брехня.

Кокс також додав, що причина зовсім не полягає у тому, що стрічка «Наполеон» доволі вільно обійшлася з історією і багато в чому є власною видумкою Рідлі Скотта. Актор відзначив, що вільне поводження з історичною достовірністю свого часу не завадило Мелу Ґібсону чудово зіграти у «Хороброму серці».

Додамо, що наразі «Наполеон» до прикладу на Rotten Tomatoes має рейтинг 57% від критиків та 59% від глядачів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...