Реклама

🎬 «Матриця 5» вже знаходиться в роботі

Čytaty latynkoju
🎬 «Матриця 5» вже знаходиться в роботі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 «Матриця 5» вже знаходиться в роботі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Warner Bros. оголосила, що в розробці знаходиться новий фільм «Матриця». Це буде перша частина без Лани чи Лілі Вачовскі як режисерів.

Цього разу режисером фільму стане сценарист «Марсіанина» Дрю Годдард. Він також відповідає за сценарій майбутнього фільму. Лана Вачовскі залишиться у проєкті як виконавчий продюсер.

Наразі невідомо, чи повернуться до франшизи головні актори, як-от Кіану Рівз чи Керрі-Енн Мосс. Подробиці сюжету не розголошуються, але президент студії Warner Bros. Motion Pictures Джессі Ерман натякнув, що історія буде більше як фентезі, «проте не віддаляючись від того, що зробило франшизу успішною».

Ерман також зазначив, що ідея зняти нову «Матрицю» належить Дрю Годдарду.

Вся команда Warner Bros. Discovery в захваті від того, що Дрю знімає новий фільм «Матриця», додаючи своє бачення до кінематографічного канону, який Вачовські будували тут, на студії, чверть століття тому.

Джессі Ерман

Нагадаємо, «Матриця», перша частина якої вийшла в 1999 році, вважається одним із найвпливовіших науково-фантастичних фільмів усіх часів. Загалом, франшиза налічує чотири фільми, останній з яких вийшов у 2021 році.

Також пропонуємо згадати наш огляд останньої частини франшизи «Матриця: Воскресіння».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...