Реклама

🎬 Тімоті Шаламе підписав угоду з Warner Bros. на нові фільми

Čytaty latynkoju
🎬 Тімоті Шаламе підписав угоду з Warner Bros. на нові фільми
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Тімоті Шаламе підписав угоду з Warner Bros. на нові фільми
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Warner Bros. планує багаторічну співпрацю з Тімоті Шаламе. Сторони підписали угоду, згідно з якою актор буде грати у майбутніх проєктах студії, а також буде продюсувати стрічки.

Як зазначає Variety, на таку співпрацю могли підштовхнути останні результати Шаламе. Так, фільми студії з актором останнім часом стають рекордсменами прокату — як-от «Вонка», що зібрав $632 млн, або «Дюна: Частина друга» з $575 млн станом на кінець березня.

Також, згідно з угодою, Шаломе може грати у фільмах інших студії, проте приорітет надаватиме саме Warner Bros. В студії також кажуть, що Шаломе став першим актором за останні 40 років, який знявся у двох найкращих стрічках студії з різницею у 8 місяців.

Також видання зазначає, що актору передивляться зарплату. Якщо за «Вонка» він отримав $8 млн, то наступні фільми, де він гратиме головні ролі, вже принесут актору «двозначні цифри».

Генеральні директори Warner Bros. Motion Picture Group Майк Де Лука та Пам Ебді зазначили, що вони «в захваті від того, що Шаламе обрав студію своїм творчим домом».

Раніше ми розповідали, що Warner Bros. планує випускати по десять аніме на рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...