Реклама

🍿 Що подивитися у березні? Прем’єри місяця, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🍿 Що подивитися у березні? Прем’єри місяця, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 Що подивитися у березні? Прем’єри місяця, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розпочинається перший місяць весни і звісно, що він нам несе й нові прем’єри фільмів та серіалів. Хоча, звісно, що березень загалом пройде в тіні прем’єри «Дюни: Частини другої», яка вийшла 29 лютого і відповідно березень пройде власне як прокатний місяць для сиквелу історію Пола Атріда від Дені Вільнева.

Водночас попри наявність першого дійсно великого блокбастера у цьому році березень нас має чим потішити й окрім неозорих пісків Арракіса.

Тому якщо вам цікаво, що нового ще можна буде подивитися у березні, то ви звернулися за правильною адресою, адже ми вирішили зібрати для вас найцікавіші прем’єри місяця.

Фільми

Астронавт — 1 березня

У перший же день нас потішить новим фільмом від Адама Сендлера Netflix. Загалом це буде не одна з комедій, якими славиться актор а доволі драматична та психологіна науково-фантастична стрічка, яка розповість нам про астронавта (Адам Сендлер), який під час своєї місії зустрічає загадкове створіння (озвучує Пол Дано), яке спробує допомогти йому.

Сам фільм заснований на науково-фантастичній книжці Ярослава Кальфара «Астронавт Богемії», яка вийшла у 2017 році.

Через шість місяців самотньої дослідницької місії на краю Сонячної системи астронавт Якуб усвідомлює, що шлюб, який він залишив позаду, може не чекати на нього, коли він повернеться на Землю. Відчайдушно намагаючись налагодити стосунки з дружиною Ленкою йому у цьому також допомагає таємнича істота з початку часів, яку він знаходить у надрах свого корабля. Хануш працює з Якубом, щоб зрозуміти, що пішло не так, поки не стало надто пізно.

«Панда Кунг-Фу 4» — 7 березня

Також цього місяця DreamWorks Animation потішить нас новим мультфільмом про панду По, який володіє кунг-фу.

Цього разу історія зосередиться на стосунках По та його учениці, лисиці Чжень. Поки вони намагатимуться стати друзям, зла чаклунка Хамелеон поверне з минулого безліч лиходіїв, яким раніше уже довелося протистояти По.

«Діва проти біди» — 8 березня

Перед поверненням до зйомок у фінальному сезоні «Дивних див» Мілі Боббі Браун не витрачала часу дарма. Вона зіграла головну роль у новому фантастичному фільмі, який нам теж презентує Netflix у березні.

Стрічка розповість нам про принцесу Елоді, яка погоджується вийти заміж за прекрасного принца, проте дізнається, що королівська родина має намір принести її в жертву дракону. Відповідно молодій дівчині у печері з вогнедишним драконом доведеться покладатися лише на власну кмітливість і волю до виживання.

«Я, «Побєда» і Берлін» — 13 березня

Березень також потішить нас українською стрічкою за мотивами автобіографічної повісті Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна). На нас очікує історія про становлення молодого музиканта та його пошуки себе під час веселих пригод у шалених 1990-х роках.

«Мисливці на привидів: Крижана імперія» — 21 березня

Також цього місяця нам запропонують переглянути продовження пригод у оригінальному всесвіті «Мисиливців на привидів», у якому об’єднаються два покоління мисливців задля того, щоб знову врятувати світ — цього разу від загрози другого Льодовикового періоду.

У стрічці ми побачимо старих та улюблених мисливців — Білла Мюррея, Дена Ейкорда, Ерні Гадсона — та нове покоління з Плом Раддом, Фінном Вулфгардом та ін.

Ґодзілла та Конг: Нова імперія — 28 березня

На завершення місяця нам запропонують до перегляду епічну битву, яка стане продовженням Монстерверсу від Legendary Pictures.

Події нового фільму розгорнуться після протистояння, яке нам зобразили у стрічці «Ґодзілла проти Конґа».

Цього разу нова небачена сила протистоїть могутньому Конґу та безстрашному Ґодзіллі і загрожує їхньому існуванню та…існуванню світу. «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» заглибиться в історію походження цих Титанів, таємниці Острова Черепа, а також міфічну битву, яка допомогла створити цих неймовірних істот і повʼязала їх навіки із людством.

Серіали

«Сигнал» — 7 березня

Окрім фільмів Netflix звісно, що у березні також презентує нам і серіали. Одним з них буде німецький науково-фантастичний серіал «Сигнал».

На нас очікує, за словами стримінга, захоплива та емоційна містична драма. Саме шоу буде невеликим та складатиметься з чотирьох 60-хвилинних епізодів.

У серіалі нам розкажуть історію Паули, астронавтки, яка повернулася на Землю після місяців перебування на орбіті. Однак під час повернення її літак пропадає. Тоді за справу береться чоловік Паули — Свен.

Він намагається вберегти доньку від трагічної новини і водночас знаходить містичні натяки від самої Паули, де її знайти. Однак з часом загадка стає глибшою, а загроза для всієї планети дедалі більшою, адже перебуваючи на орбіті, Паула зробила неймовірне відкриття в глибинах космосу.

X-Men '97 — 20 березня

У березні Disney+ спробує повернути багатьох із нас до дитинства, адже на нас очікує прем’єра продовження культового мультсеріалу X-Men: The Animated Series, який виходив у 1992-1997 роках.

Через майже 30 років ми отримаємо новий сезон шоу, який розпочнеться рівно з того моменту на якому завершився п’ятий сезон оригінального анімаційного серіалу.

Відомо, що перший сезон отримає десять епізодів, у яких події будуть розгортатися навколо Магнето і його спроби захопити інститут для мутантів Професора Х.

Додамо також, що шоу не входить до канону кіновсесвіту Marvel (MCU). Відзначимо, що дізнатися що до чого у MCU ви можете у нашому спеціальному гайді.

«Проблема 3 тіл» — 21 березня

У категорії серіалів Netflix продовжить тішити своїх глядачів науково-фатнастичними шоу. Цього місяці на нас очікує також екранізацією книжки «Проблема 3 тіл» від Лю Цисіня.

У серіалі на нас очікує розповідь про протистояння людства вторгненню інопланетян.

Рокове рішення молодої жінки в Китаї 1960-х років відлунюється крізь час і простір, дійшовши в результаті до групи видатних науковців у наші дні. Коли закони природи розходяться в них на очах, п’ять колишніх колег об’єднують зусилля перед обличчям найбільшої загрози в історії людства.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...