Реклама

🍫 «Вонка» зібрав уже понад $500 млн — це найкасовіший фільм з персонажем Віллі Вонки

Čytaty latynkoju
🍫 «Вонка» зібрав уже понад $500 млн — це найкасовіший фільм з персонажем Віллі Вонки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍫 «Вонка» зібрав уже понад $500 млн — це найкасовіший фільм з персонажем Віллі Вонки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стрічка про Віллі Вонку з Тімоті Шаламе у головній ролі досягла до доволі цікавого касового рубежу. Фільм «Вонка», який вийшов у грудні минулого року на цю мить уже зібрав понад $500 млн у прокаті. Що робить його уже найкасовішим фільмом про цього персонажа.

Видання Variety повідомляє, що стрічка зібрала у домашньому прокаті (США) $176,2 млн, а у світовому $329,1 млн, що становить загалом $505,3 млн касових зборів.

При бюджеті у $125 млн такий результат уже означає, що стрічка змогла окупитись, до того ж вона ще продовжує свій прокат і може покращити свій результат.

Нагадаємо, що «Вонка» є своєрідним приквелом до книги Роальда Даля «Чарлі і шоколадна фабрика» та розповідає про те, які перешкоди довелося подолати шоколатьє на шляху до свого успіху.

Відзначимо, що стрічка тепер стала найкасовішим фільмом у якому з’являвся персонаж Віллі Вонки. Перша екранізація книжки Даля у 1971 році попри позитивне сприйняття критиками не зуміла досягнути комерційного успіху і при витратах на виробництво у $3 млн зібрала лише $4 млн.

Водночас «Чарлі та шоколадна фабрика» 2005 року від Тіма Бертона з Джонні Деппом у головній ролі при бюджеті у $150 млн зібрала $474,9 млн.

Таким чином Вонці Тімоті Шаламе вдалося перегнати Вонку Деппа через майже 20 років з релізу фільму останнього.

Також раніше Тімоті Шаламе розповів про нереалізоване камео в «Барбі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...