Реклама

😅 Ґреті Ґревіґ довелось поборотись за сцену I'm Just Ken для «Барбі»

Čytaty latynkoju
😅 Ґреті Ґревіґ довелось поборотись за сцену I'm Just Ken для «Барбі»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😅 Ґреті Ґревіґ довелось поборотись за сцену I'm Just Ken для «Барбі»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ґреті Ґревіґ довелося доводити, що уже без сумніву дійсно культова сцена з піснею I’m Just Ken від Раяна Ґолсінґа все-таки потрапила до «Барбі»

Як повідомляє Deadline, режисерка фільму змушена була доводити на «великій нараді», що це була дійсно необхідна сцена у стрічці:

У сценарії просто сказано: «А потім це стає балетом мрії, і вони проводять танець». Була велика зустріч, на якій мене запитали: «Тобі це потрібно?». А я відповіла: «Все в мені потребує цього». А вони такі: «Що ти взагалі маєш на увазі? Що таке балет мрії? А я така: «Балет мрії? З чого мені почати!»

Також Ґревіґ відзначила, що одним з головних джерел натхнення була стрічка «Співаючи під дощем»:

Я подумала, що якщо люди зможуть наслідувати це у «Співаючи під дощем», я думаю, що все буде добре. Думаю, люди зрозуміють, що це таке. Тож це був великий орієнтир.

Загалом Ґревіґ не прогадала, адже сцена стала дійсно відомою та знайшла відгук у глядачів та особливо завірусилася в інтернеті у вигляді різноманітних мемів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що Warner Bros. висуватиме «Барбі» на «Оскар» і Раян Ґослінґ може отримати премію за роль Кена.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...