Реклама

🐺 Продюсери «Відьмака» натякають на те як можуть представити Ліама Гемсворта після Генрі Кавілла

Čytaty latynkoju
🐺 Продюсери «Відьмака» натякають на те як можуть представити Ліама Гемсворта після Генрі Кавілла
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐺 Продюсери «Відьмака» натякають на те як можуть представити Ліама Гемсворта після Генрі Кавілла
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже невдовзі вийде третій сезон «Відьмака» від Netflix. Відповідно це означає, що скоро для нас настане час попрощатися з Ґеральтом у виконанні Генрі Кавілла та познайомитися з новим «м’ясником з Блавікена» — Ліамом Гемсвортом.

Напередодні виходу нового сезону на Netflix, продюсери серіалу дали інтерв’ю у якому поділилися деякими деталями щодо завершення історії Кавілла та подражнили тим, як представлять Гемсворта.

Для початку вони пройшлися на тому яким буде третій сезон для «старого Відьмака». Так Стів Гауб відзначив:

Це дуже сильний сезон для Генрі, чудовий фінальний пробіг для нього в ролі Ґеральта. Я думаю, що найважливішим для нас було переконатися, що він дуже пишається цими останніми (сценами), адже саме з останніми моментами ви залишаєте аудиторію, і ці останні кілька епізодів були дуже сильними для нього.

Він також додав, що вважає, що Кавілл покидає серіал з «високо піднятою» головою та гідно передає роль Гемсворту.

Своєю чергою виконавчий продюсер Томаш Багінський зі свого боку вирішив трішки затизерити те, як Гемсворт може перебрати на себе роль Ґеральта.

У нас є дуже, дуже хороший план, як представити нашого нового Ґеральта і наше нове бачення Ґеральта з Ліамом. Не будемо заглиблюватися в ці ідеї, бо це буде великим спойлером, (але) це також дуже, дуже близько до метаідей, які глибоко закладені в книгах, особливо в п'ятій.

Доволі цікавий натяк на те, як творці будуть намагатися вирішити одну з головних проблем, а саме пояснення зміни вигляду Відьмака.

Відзначимо, що у п’ятій книзі Анджея Сапковського про Відьмака «Володарка озера» є своєрідний опис «різних світів». Тобто на нас тепер може ще й очікувати мультивсесвіт Відьмаків (більше мультивсесвітів богу мультивсесвітів).

Нагадаємо, що прем’єра першої частини третього сезону «Відьмака» від Netflix запланована на 29 червня. Тоді на нас чекає п’ять епізодів, а уже 27 липня ми отримаємо завершальні три серії історії Кавілла.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...