Реклама

📱 Microsoft планує випустити Xbox Mobile Store у липні

Čytaty latynkoju
Unsplash
📱 Microsoft планує випустити Xbox Mobile Store у липні
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📱 Microsoft планує випустити Xbox Mobile Store у липні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Microsoft вже у липні планує представити довгоочікуваний Xbox Mobile Store. В ньому будуть мобільні ігри від студій Microsoft, а згодом й від розробників-партнерів.

Про це на Bloomberg Technology Summit розповіла президентка Xbox Сара Бонд.

Ми почнемо з того, що додамо до Xbox Mobile Store наш власний портфель ігор — тож ви побачите там такі ігри, як Candy Crush, та ігри на кшталт Minecraft. Xbox Mobile Store дозволить нам зробити це рішення доступним на всіх пристроях, у всіх країнах, незалежно від політики закритих екосистемних магазинів.

Сара Бонд

Магазин буде зосереджений на мобільних іграх від незалежних розробників з різних студій Microsoft. Бонд каже, що в майбутньому компанія розширить цю пропозицію і на партнерів.

Бонд також поділилася думкою, що наразі не існує ігрової платформи та магазину, які б «по-справжньому працювали на всіх пристроях» — й саме це Microsoft намагається створити це за допомогою свого Xbox Mobile Store. Проте, першочергово, магазин запуститься у форматі сайту, а вже згодом з’явиться застосунок.

Як можна зрозуміти з виступу Бонд, Microsoft з новим магазином у майбутньому планує конкурувати з Google Play та App Store й вийти за межі лише ігор.

Нагадаємо, вперше Microsoft натякнула на Xbox Mobile Store на початку 2022 року, після того, як оголосила про придбання Activision Blizzard. Тоді у компанії зазначили, що вони планують пропонувати контент «на будь-якому екрані, де хтось захоче пограти».

Раніше ми розповідали про плани Microsoft після останніх скорочень у Xbox, якими поділилися у Bloomberg та The Verge.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...