Реклама

🎬 Марк Гемілл повертається до озвучення Джокера — цього разу у грі MultiVersus

Čytaty latynkoju
🎬 Марк Гемілл повертається до озвучення Джокера — цього разу у грі MultiVersus
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎬 Марк Гемілл повертається до озвучення Джокера — цього разу у грі MultiVersus
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У файтингу MultiVersus, який об’єднав персонажів з різних проєктів Warner Bros., з’явиться Джокер — його озвучить культовий актор Марк Гемілл.

Варто зазначити, що таким чином Multiversus об’єднає два найвідоміші голоси Бетмена та Джокера — Кевіна Конроя та Марка Гемілла відповідно. Разом актори також працювали над озвученням персонажів у мультсеріалі «Бетмен», а також у іграх серії Batman: Arkham.

Як зазначає видання VGC, MultiVersus може стати останнім місцем де відомих акторів можна почути в культових ролях разом — оскільки Конрой помер у 2022 році.

Нагадаємо, MultiVersus вийшла у бета-тестування у липні 2022 року. Це файтинг-кросовер в стилі Smash Bros, в якому беруть участь персонажі з різних проєктів Warner Bros. — DC Comics, Looney Tunes, Cartoon Network, «Гра престолів», «Рік та Морті» тощо. Вже через місяць після запуску Warner повідомляли, що гра має 20 млн завантажень.

Раніше ми розповідали, що представили перший тизер Batman: Arkham Shadow — VR-гру ексклюзивно для гарнітури Meta Quest 3.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...