Реклама

👀 До закриття Arkane Austin працювало над масштабним оновленням Redfall

Čytaty latynkoju
👀 До закриття Arkane Austin працювало над масштабним оновленням Redfall
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 До закриття Arkane Austin працювало над масштабним оновленням Redfall
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вчора, 7 травня, Microsoft закрила Arkane Austin. Тепер стало відомо, що до закриття студія працювала над виправленням своєї Redfall.

Зокрема, планувалося, що у травні вийде нове оновлення гри, яке дозволило б грати у Redfall без підключення до мережі. Як зазначає видання IGN, це оновлення студія пообіцяла ще у березні 2023 року, але так й не встигла доробити.

Окрім травневого оновлення, Redfall також мала отримати оновлення на Гелловін, в якому мали з’явитися два нових персонажі. Це оновлення, яке мало стати частиною Hero Pass, також скасовується разом з підтримкою гри в майбутньому.

Видання зазначає, що ті, хто придбав Hero Pass, зможуть отримати відшкодування за контент, який більше не буде випущений. Наразі невідомо, яке саме відшкодування.

Нагадаємо, Microsoft та Bethesda не будуть підтримувати гру, але й поки що не будуть вимикати її сервери. Скоріше за все, гра пропрацює ще деякий час у такому режимі, а згодом й втратить сервери.

Нагадаємо, Microsoft/Xbox закрила кілька студій Bethesda, серед яких Arkane Austin (Prey, Deathloop, Dishonored та Redfall) та Tango Gameworks (The Evil Witihin, Ghostwire Tokyo, Hi-Fi RUSH). Крім того, скоротили й Alpha Dog Studios (мобільна Mighty Doom) та Roundhouse Games (працювала над The Elder Scrolls Online).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...