Реклама

👨‍⚖️ Суд відхилив прохання FTC про призупинення угоди Microsoft Activision Blizzard до розгляду апеляції

Čytaty latynkoju
👨‍⚖️ Суд відхилив прохання FTC про призупинення угоди Microsoft Activision Blizzard до розгляду апеляції
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👨‍⚖️ Суд відхилив прохання FTC про призупинення угоди Microsoft Activision Blizzard до розгляду апеляції
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Прохання Федеральної торгової комісії США (FTC) тимчасово призупинити угоду Microsoft Activision Blizzard до розгляду справи в апеляції було відхилено.

Як повідомляє у Reuters, суддя Жаклін Скотт Корлі, відхилила запит регулятора на призупинення угоди до винесення рішення апеляційного суду. Тепер заборону може видати хіба апеляційна інстанція.

Нагадаємо, що це та сама суддя яка винесла рішення на користь Microsoft  у справі де FTC намагається блокувати угоду з придбання Activision Blizzard.

Нагадаємо, що Корлі у своєму рішенні зазначила, що:

FTC не довела ймовірність того, що вона виграє справу за своїм позовом про те, що це конкретне вертикальне злиття в цій конкретній галузі може суттєво послабити конкуренцію. Навпаки, наявні докази вказують на розширення доступу споживачів до Call of Duty та іншого контенту Activision.

Відзначимо, що наразі для FTC важливим є те, щоб Апеляційний суд видав екстрене рішення для продовження поточної тимчасової судової заборони, яка закінчується сьогодні, 14 липня. Невідомо, чи встигне суд винести рішення до цього часу. Якщо ж ні, то Microsoft може отримати змогу спробувати закрити угоду з Activision Blizzard уже на вихідних.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...