Реклама

🙃 Розробку емулятора Nintendo Switch для Android зупинили

Čytaty latynkoju
🙃 Розробку емулятора Nintendo Switch для Android зупинили
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Розробку емулятора Nintendo Switch для Android зупинили
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Одним з цікавих емуляторів для Android за останній час був Skyline — повноцінний емулятор Nintendo Switch для цієї платформи. Однак розробники мають для нас погані новини.

Команда Skyline оголосила у своєму Discord, що вони припиняють розробку емулятора після того, як отримали повідомлення від Nintendo про порушення DMCA (Закон про авторське право в цифрову епоху).

Хоча емулятори самі по собі є не законними, команда зазначила, що повідомлення Nintendo конкретно стосується програмного забезпечення під назвою Lockpick. Це програмне забезпечення використовується для скидання ключів безпеки з реальної консолі Nintendo Switch для використання в емуляторі.

Консоль Nintendo Switch OLED

Що це означає для Skyline?

Nintendo стверджує, що Lockpick обходить її захист від копіювання і, як наслідок, порушує її авторські права, пояснила команда:

Ми опинилися в ситуації, коли ми потенційно порушуємо їхні авторські права, продовжуючи розробляти наш проєкт Skyline, скидаючи ключі з наших власних Switch.

Команда заявила, що тому й «прийняла важке рішення негайно припинити подальшу розробку Skyline». Якщо вас це втішить, команда Skyline запевняє, що сам емулятор є легальним, і що вони не збираються видаляти репозиторій або збірки програмного забезпечення.

У будь-якому випадку, не варто очікувати покращення продуктивності чи сумісності внаслідок припинення розробки. Відсутність розробки також означає, що емулятор не зможе працювати з майбутніми версіями Android.

Також двоє розробників зазначили, що вони не припиняють свою роботу над Android. Зокрема, один з розробників сказав, що їхній наступний проєкт зосереджений на запуску Windows-ігор на Android.

Це особливо цікавий напрямок, оскільки вже існує кілька способів неофіційного запуску Windows на пристроях Android.

Також щодо інших новин про Nintendo і судові позови. напередодні ми повідомляли, що компанія штрафуватиме зламника Switch до кінця життя.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...