Реклама

🚗 BMW показала концепт автівки з e-ink кузовом Vision Dee — може змінювати до 32 кольорів

Čytaty latynkoju
🚗 BMW показала концепт автівки з e-ink кузовом Vision Dee — може змінювати до 32 кольорів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🚗 BMW показала концепт автівки з e-ink кузовом Vision Dee — може змінювати до 32 кольорів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Триває CES 2023 — найбільша виставка споживацької електроніки на планеті. В рамках виставки корпорації показують різноманітні новинки, які або скоро з’являться в продажу, або вкажуть напрямок, в якому рухається прогрес.

Серед других — концепт-кар BMW Vision Dee, який показали на виставці 4 січня. Автівка має мінімалістичний та футуристичний дизайн та може змінювати забарвлення в межах 32 кольорів завдяки тому, що кузов покритий дисплеєм на плівці E0ink Prism 3, поділеним на 240 сегментів.

Насправді такий концепт BMW вже показувала в минулому році, однак тоді автівка могла змінювати лише відтінки сірого. Насправді технология E-ink Prism 3, представлена разом з автівкою, має широку сферу застосування завдяки низькому енергоспоживанню, і на відміну від рідкокристалічних дисплеїв, може бути будь-якої форми та легко згинатися.

BMW передбачає, що керування автомобілем у найближчому майбутньому буде виконуватися за допомогою сенсорів, доповненої реальності та голосових помічників.

Зокрема, приборна панель автівки повністю проєктуватиметься на лобове скло в усіх моделях на платформі Neue Klasse, що випускатимуться з 2025 року. Керувати кількістю інформації, що відображається на дисплеї, можна буде слайдером.

Dee розшифровується як Digital emotional experience, і BMW вважає, що автомобіль стане персональним помічником і партнером.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...