Реклама

🌝 Автобренд MINI показав концепт-кар з покемонами

Čytaty latynkoju
🌝 Автобренд MINI показав концепт-кар з покемонами
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🌝 Автобренд MINI показав концепт-кар з покемонами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Британський автомобільний бренд MINI (найбільш відомий за моделлю MINI Cooper) анонсував колаборацію з The Pokémon Company. Дві компанії створили тематичний концепт-кар, до якого можна підключити ігрову консоль.

Цілком очікувано це електрокар (хоча варто зазначити, що під час зарядження автомобіля жоден Пікачу не постраждав). За основу взяли концепт Aceman, який MINI представила у липні цього року.

Коли водій заводить машину, на дисплеї з’являється Пікачу, а по всьому корпусу автівки миготять блискавки. Втім, це не найголовніша фіча цього автомобіля.

У нього є вбудований проєктор, який дозволяє транслювати зображення з підключеної ігрової консолі на будь-яку поверхню перед автомобілем (наприклад, білу стіну).

Наразі невідомо, які саме консолі підтримуватиме автівка, хоча можна сміливо припустити, що це буде Nintendo Switch — не лише як основний партнер The Pokémon Company, але я як фактично єдина портативна консоль на ринку, яку справді легко уявити в салоні автомобіля.

Втім, статус концепткара означає, що на ринок така модель, швидше за все, не потрапить. Зате може стати натхненням для чогось дуже цікавого в серійних моделях.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...