Реклама

🗣️ «Я ніколи не розумів мем-монет»: CZ про альткоїни, регуляцію й традиційні фінанси

Čytaty latynkoju
🗣️ «Я ніколи не розумів мем-монет»: CZ про альткоїни, регуляцію й традиційні фінанси
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🗣️ «Я ніколи не розумів мем-монет»: CZ про альткоїни, регуляцію й традиційні фінанси
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чанпен «CZ» Чжао відповів на питання користувачів Binance, поділившись власними думками щодо роботи криптобіржі, а також стану справ у сфері криптовалют і традиційних фінансів.

Відповідаючи на питання про взаємозв’язок між банківськими банкрутствами та криптовалютами, CZ підкреслив, що успіхи чи невдачі банків безпосередньо не впливають на криптоіндустрію.

На думку Чжао, люди завжди досліджуватимуть альтернативні шляхи, такі як криптовалюта — особливо тоді, коли є сумніви у стабільності банківської сфери. Окрім того, цікавість до криптосфери підігрівають переваги цифрових валют, зокрема їхня ліквідність, простота використання, прозорість і глобальна доступність, вважає CZ.

Проте він також підкреслив необхідність зосередитися на покращенні зручності використання, корисності та прийняття криптовалют, а не очікувати розвитку від провалів традиційної банківської системи.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Чим успішніші банки, тим краще для криптовалют, тому що успіх економіки породжує гроші та їхню цінність. І чим більше людей та активності, тим краще для всіх. Ось як я дивлюся на речі

Чанпен Чжао, гендиректор Binance

CZ підкреслив необхідність співпраці між традиційними фінансовими системами та криптосферою, оскільки це полегшить рух коштів між для усіх в цілому.

Що стосується відповідності нормативним вимогам, то у Binance є команда радників, яка консультує щодо нормативно-правової бази та прагне покращити її за допомогою участі в обговореннях та підтриманням взаємодії з регуляторами. Проте Чжао стверджує, що наразі ситуація є непростою, оскільки правова база щодо криптовалют у світі або недопрацьована, або «надто обмежувальна».

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Ми намагаємося витрачати більше зусиль у країнах, які підтримують криптовалюту, і менше зусиль у країнах, які є менш сприятливими. Крім цього, тут і там є багато маленьких проблем. Галузь настільки нова, що це буде нелегко

Чанпен Чжао, гендиректор Binance

CZ додав, що краще надалі продовжувати «створювати продукти, які використовують люди», і тісно співпрацювати з урядами та регуляторами по всьому світу.

Гендиректор підкреслив і важливість впровадження навчання з тем традиційних фінансів і криптовалют для дітей та підлітків. CZ вважає, що майбутні покоління природним чином сприймуть криптовалюти, і що викладання концепцій цифрових активів дітям матиме вирішальне значення для їхнього розуміння глобальної торгівлі та підприємництва.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

І оскільки поточний вміст навчальної платформи Binance Academy орієнтований на дорослих, CZ визнав необхідність зосередитися на навчанні дітей фінансам і особливостям криптовалют.

Чжао запитали й про принципи лістингу криптобіржі. На питання про те, наскільки популярною має стати мем-монета, перш ніж Binance додасть її на свої платформи, гендиректор заявив про неможливість коментувати лістинг чи пов’язані з ним проєкти. «У нас сувора політика, згідно з якою, навіть якщо ми розмовляємо з командою проєкту, ми забороняємо їм розголошувати що-небудь», — стверджує CZ.

Також Чжао додав про те, що він не бере участі в процесі лістингу токенів на Binance. «Я не маю часу на це, і я не хочу втручатися. У нас є незалежна команда, яка оцінює ці речі», — заявив він. Проте глава криптобіржі прокоментував власне відношення до мем-монет:

Особисто я ніколи не розумів мем-монет. Проте ми дивимося на аудиторію: якщо багато користувачів торгують нею та хочуть її бачити у нас, то ми її додамо. Ми залістили SHIB, і це насправді одна з монет на Binance з більшим обсягом торгів. Так що ми не проти мем-монет. Ми не проти жодної монети. Критерієм номер один є користувачі, але ми дивимося й на інші речі

Чанпен Чжао, гендиректор Binance

CZ прокоментував і своє відношення до сегмента невзаємозамінних токенів: глава криптобіржі висловив свою віру в потенціал технології NFT, але уточнив, що особисто він не колекціонує та не інвестує в NFT. Він пояснив, що це не означає, що йому не подобаються NFT: CZ зазначив, що бачить себе як будівельника, зосередженого на наданні платформ, які будуть використовувати інші люди.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...