Реклама

🔥 Apple Pay отримає нову функцію, яка дозволить платити в крипті

Čytaty latynkoju
🔥 Apple Pay отримає нову функцію, яка дозволить платити в крипті
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔥 Apple Pay отримає нову функцію, яка дозволить платити в крипті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Apple збирається надати користувачам Apple Pay можливість здійснювати операції з криптовалютами. Це відбудеться завдяки новій функції Tap to pay, яка інтегруватиме цифрові гаманці сторонніх виробників.

Спершу функцію запустять у США. Вона дозволить продавцям використовувати iPhone як пристрій точки продажу (POS). Крім інтеграції цифрових гаманців, функція Tap to pay також дозволить торговцям приймати платежі за допомогою безконтактних кредитних та дебетових карток, не вимагаючи додаткового обладнання або платіжного терміналу.

За допомогою Tap to pay продавці зможуть використовувати мобільні телефони як термінали, і приймати, крім фіатних грошей, біткоїн або іншу крипту.

Усе більше споживачів переходять на оплату за допомогою цифрових гаманців та кредитних карток. Тому функція Tap to Pay на iPhone надасть підприємствам безпечний та простий спосіб приймати безконтактні платежі та відкривати нові можливості для оформлення замовлень, використовуючи iPhone.

Дженніфер Бейлі, віце-президентка Apple Pay та Apple Wallet

Для впровадження цієї функції Apple співпрацює з провідними платіжними платформами та розробниками застосунків. Після впровадження одразу будуть доступні для використання безконтактні карти American Express, Discover, MasterCard і Visa. Функція відкрита для інтеграції і з іншими розробниками.

Декілька цифрових гаманців, наприклад, як Coinbase та CryptoCom, вже надають безконтактні картки для платежів. Ці криптовалютні біржі можуть інтегрувати Tap to pay, щоб користувачі могли легко конвертувати криптовалюту в долари для здійснення платежів у рельному часі.

Apple Pay не перша платіжна платформа, що виявила інтерес до інтеграції криптовалют. Visa, PayPal та MasterCard вже інтегрували крипту. Cash App, платіжна платформа, що належить Джеку Дорсі, нещодавно пішла далі, інтегрувавши платежі в біткоїні через Lightning Network.

Будь ласка, візьміть участь в опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...