Реклама

👩‍💻 Як це — бути резидентом першого в Україні Інкубатора креативних професій

Це найкомплексніша програма підготовки, яку нині можуть отримати фахівці
Čytaty latynkoju
👩‍💻 Як це — бути резидентом першого в Україні Інкубатора креативних професій
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👩‍💻 Як це — бути резидентом першого в Україні Інкубатора креативних професій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це найкомплексніша програма підготовки, яку нині можуть отримати фахівці

1 квітня запустився Інкубатор креативних професій — унікальний формат підготовки фахівців від CASES 👩‍💻

В його межах фахівці, що хочуть стати більш конкурентоспроможними та дати поштовх кар’єрі, працюють над реальними проєктами, консультуються з менторами та отримують комплексну підтримку в професійному розвитку.

У цьому матеріалі перші резиденти Інкубатора розповіли про свої враження від участі в програмі, цілі, очікування та виклики, які прагнуть подолати за час стажування 👇

Владислав Горбунов, Київ. Має невеликий досвід в UX/UI-дизайні. Прагне дати відчутний поштовх своїй кар’єрі.

Чому Інкубатор?

— Мене не задовольняли темпи мого розвитку у напрямку UX/UI-дизайну, тож Інкубатор я сприйняв як виклик і можливість прискоритись.

Які переваги резидентства в Інкубаторі є для вас найціннішими?

— Мені завжди не вистачало практики саме в дизайні інтерфейсів. Тому найбільшою перевагою для мене є можливість працювати з командою над спільними, реальними й дуже цікавими проєктами, які я потім зможу додати до свого портфоліо! А ще, велика цінність Інкубатора – це ментори! Бо вони можуть дати мені багато цінних настанов і відразу спрямувати у правильному напрямку.

Як пройшов перший тиждень в Інкубаторі? Які ваші враження?

— Загалом враження позитивні, Інкубатор набирає оберти, тож думаю, що найцікавіше ще попереду.           

Наталія Лозова, Ужгород. Мама, світчер та графічний дизайнер-фрилансер. Хоче структурувати знання та перейти на новий рівень в кар’єрі.

Що вас спонукало стати резидентом Інкубатора?

— Я опинилася в «зачарованому» кар’єрному колі. Не могла вийти на стабільний заробіток, займаючись графічним дизайном.

Які переваги членства в Інкубаторі є для вас найціннішими?

— Робота в команді (я ніколи не працювала в команді з графічними дизайнерами). А також можливість побачити весь процес створення продукту і взяти у ньому активну участь.

Як пройшов перший тиждень в Інкубаторі? Які ваші враження?

— Мені сподобалося. Новий досвід, цікаві семінари та завдання. Хоч шалений ритм, але активність і злагодженість роботи всіх членів команди допомагає нам вчасно закінчувати завдання та видавати результат, за який, після конструктивної критики та похвали керівника, бере гордість та виникає жага рухатися далі. 

Катерина Цівун, Бориспіль. Працює графічним дизайнером в медіакомпанії. Прагне вийти із зони комфорту та повністю перейти в напрям UX/UI-продуктового дизайну.

Чому Інкубатор?

— Я завжди хотіла змінити сферу діяльності з графічного на UX/UI або продуктовий дизайн. Утім, постійно відкладала оновлення резюме і портфоліо. Інкубатор для мене — можливість вийти із зони комфорту, в якій так приємно перебувати, та вирости в кар’єрному плані.

Яким був перший тиждень в Інкубаторі?

— Досить насиченим! Багато зустрічей з менторами та завдань. Цікавим було знайомство з іншими резидентами, всі дуже різні. Хтось зовсім початківець, хтось вже більш досвідчений.

Який особистий професійний виклик ви хотіли б подолати завдяки участі Інкубаторі?

— Виклик це певно вийти з зони комфорту і знайти нову більш прибуткову роботу, компанію в якій я буду мати кар’єрне зростання. Проблема це інтровертність і невпевненість у своїх силах і вміннях. Хочу навчитись гарно себе продавати.

Набір резидентів триває

Наразі програма набирає фахівців в юніти з графічного, UX/UI та моушндизайну. Долучитися можна вже з 1 травня. А подати заявку за цим посиланням

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...