Реклама

👩‍💻 CASES запускає перший в Україні Інкубатор креативних професій: принципово новий формат підготовки фахівців

Для 20% учасників CASES покриє резидентство коштом власних грантів
Čytaty latynkoju
👩‍💻 CASES запускає перший в Україні Інкубатор креативних професій: принципово новий формат підготовки фахівців
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👩‍💻 CASES запускає перший в Україні Інкубатор креативних професій: принципово новий формат підготовки фахівців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Для 20% учасників CASES покриє резидентство коштом власних грантів

Соцмережа та EdTech-платформа для креативних індустрій CASES запускає Інкубатор креативних професій — унікальний формат підготовки фахівців. Учасники програми матимуть можливість отримати практичний досвід, наповнити своє портфоліо, знайти менторів, розвинути навички роботи в команді, і, що найважливіше, гарантовано потраплять у поле зору потенційних працедавців. Для 20% учасників CASES покриє резидентство коштом власних грантів.

Всім початківцям відомо, що для отримання пропозиції від працедавця потрібен досвід

Щоб отримати першу пропозицію роботи, фахівцям вже потрібно мати досвід роботи, портфоліо, розуміння процесів, уміти взаємодіяти в команді. І це схоже на зачароване коло. Бо як отримати цей досвід, якщо не беруть на роботу?

Ось чому CASES створили Інкубатор креативних професій. Це новий, унікальний формат для підготовки фахівців, що передбачає отримання практичного досвіду, наповнення портфоліо, участь у менторській програмі, розвиток навичок роботи в команді й, що найважливіше, гарантоване потрапляння в поле зору працедавців.

Ключове завдання інкубатора — працевлаштування резидентів

Перед запуском формату CASES вже залучила низку партнерів, що виступатимуть як ментори, так і як працедавці: League Design Agency, SMM-бюро SHCHE, New Strategies Group, Cosmos Studio, ARC

Значна частина партнерів — це знакові компанії на ринку, що мають численні міжнародні нагороди та добре відомі у творчій спільноті.

Інкубація — це більше ніж просто навчальні курси

Ключова мета — надати поштовх кожному учаснику програми у кар’єрному зростанні. Резиденти інкубатора працюватимуть в команді над реальними проєктами та викликами, матимуть можливість зустрічатися з експертами для отримання рецензій на свою роботу, отримають підтримку у створенні резюме, зустрічаючись з рекрутерами та HR-ами, а також отримають допомогу у підготовці проєктів для свого портфоліо.

Резиденти можуть обрати для себе напрям підготовки

Резиденти будуть розподілені на групи за напрямками, де вони працюватимуть над реальними проєктами. Кожному напрямку буде призначена програма підготовки. За кожне досягнення в Інкубаторі резиденти отримуватимуть бали, що впливатимуть на їхнє місце в рейтингу учасників, а лідери рейтингу матимуть найкращі шанси потрапити в поле зору працедавців.

Серед перших напрямків підготовки будуть UX/UI та вебдизайн, менеджмент та SMM. Незабаром з’являться й інші напрямки, такі як моушндизайн, копірайтинг та фронтенд-розробка.

Для 20% резидентів CASES покриє резидентство власним коштом

Попри те, що програма буде платною, 20% місць в Інкубаторі CASES покриє коштом власних грантів. Право на них матимуть ветерани, тимчасово переміщені особи, люди з інвалідністю та родичі військових.

Участь в програмі передбачає низку вимог

Резиденти мають пройти базові курси в обраному напрямку підготовки, мати щонайменше 2 проєкти у своєму портфоліо (навіть навчальних), написати мотиваційний лист, бути готовими приділяти не менше 8 годин на тиждень, пройти співбесіду з координатором, та мати готовність до роботи в команді.

Попередньо зареєструватися в Інкубатор та ознайомитися з деталями можна за посиланням. Нових резидентів приймають щомісяця, починаючи з 1 квітня 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...