Реклама

🥴 Vice звільняє працівників та перестане публікувати контент на своєму сайті

Čytaty latynkoju
🥴 Vice звільняє працівників та перестане публікувати контент на своєму сайті
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🥴 Vice звільняє працівників та перестане публікувати контент на своєму сайті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гендиректор медіагрупи Vice Брюс Діксон повідомив, що компанія розпочинає реструктуризацію та скоротить «кілька сотень» робочих місць протягом наступного тижня.

У рамках реструктуризації Vice також припинить публікацію контенту на власному веб-сайті Vice.com, а натомість приділятиме «більше уваги соціальним каналам», оскільки там «його будуть найширше переглядати».

Для нас більше не є рентабельним розповсюджувати наш цифровий контент так, як ми робили це раніше. У майбутньому ми будемо шукати партнерів з відомими медіакомпаніями для поширення нашого цифрового контенту, включаючи новини, оскільки ми повністю переходимо на студійну модель.

Брюс Діксон

Діксон також повідомив, що Vice планує продати Refinery29. Це медіакомпанія, що орієнтована на жінок — Vice придбала її у 2019 році за 400 мільйонів доларів.

Компанія, яка колись оцінювалася в 5,7 мільярда доларів, у 2023 році подала заяву про захист від банкрутства. Минулої осені Vice також провела чергову хвилю звільнень — після цих скорочень у Vice Media працювало понад 900 співробітників проти 3 000 до початку проблем медіакомпанії.

Нагадаємо, Vice Media — це американо-канадська цифрова медіакомпанія. Колись її назвали найбільшою незалежною молодіжною медіакомпанією, до того ж Vice були відомі своїми розслідуваннями та статтями у всьому світі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...