Реклама

💼 Все, що ви хотіли знати про ФОПи: на CASES вийшов безплатний курс від Дії та Juscutum

Курс містить як серію корисних уроків, так і корисні посібники та безплатні шаблони договорів для надання послуг
Čytaty latynkoju
💼 Все, що ви хотіли знати про ФОПи: на CASES вийшов безплатний курс від Дії та Juscutum
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💼 Все, що ви хотіли знати про ФОПи: на CASES вийшов безплатний курс від Дії та Juscutum
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Курс містить як серію корисних уроків, так і корисні посібники та безплатні шаблони договорів для надання послуг

Соцмережа та освітня платформа для креативних індустрій CASES за участі Дії та адвокатського об’єднання Juscutum запустили безплатний онлайн-курс про створення та ведення ФОП.

Курс стане в пригоді дизайнерам, розробникам, маркетологам та іншим представникам креативних індустрій

Мета курсу — сприяти збільшенню кількості фахівців, що надають свої послуги офіційно та прозоро сплачують податки. Для цього, в курсі послідовно й простою мовою розповідається все, що може знадобитись фахівцям, що хочуть зареєструватись як підприємці: як зареєструватись, як підібрати КВЕДи, які податки та збори слід платити, що враховувати під час складання договору та як надсилати його в цифровому форматі.

«Стати підприємцем в Україні можна за 10 хвилин — відкривши ФОП на порталі Дія. Це найшвидша реєстрація бізнесу у світі. Водночас українці все ще вагаються, чи реєструвати свій бізнес офіційно, — через поширені міфи про труднощі ведення ФОП. 

Дія змінює підхід до відкриття і ведення бізнесу, щоб підприємці могли отримувати послуги швидко, зручно й без зайвої бюрократії. 

Тому із задоволенням підтримали ініціативу CASES та підготували кілька відеоуроків про сервіси Дії для ФОП — реєстрацію ФОП, внесення змін про ФОП та закриття ФОП. Усі послуги автоматичні — без участі державного реєстратора. Будуємо найзручнішу взаємодію з державою, щоб підприємців в Україні ставало все більше», — говорить Мстислав Банік, керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі.

Програма курсу є унікальною

Усі матеріали розроблені спільно з експертами адвокатського об’єднання Juscutum, зокрема з Дмитром Палющенко, керівником практики супроводу бізнесу, та командою Дії, зокрема Степаном Слуцьким, менеджером послуг для ФОП у Дії. Редактором курсу виступив Анатолій Попель, CEO CASES.

Унікальність програми полягає в тому, що в ньому розкривається не лише тема реєстрації ФОПа, але й суміжні теми: як правильно звітувати про свою діяльність, як взаємодіяти з клієнтами та як, за потреби, закрити ФОП.

Особливістю курсу є те, що окрім уроків, він містить комплект шаблонних документів: договорів, додатків, актів та рахунків. 

«Креативні індустрії відіграють важливу роль у сучасному суспільстві, сприяючи прогресу та інноваціям. Наша місія – допомогти людям з творчого сектору опанувати необхідні знання для юридично-правильного ведення підприємницької діяльності. Адже збільшення кількості офіційно зареєстрованих фахівців – сприяє розвитку нашої держави. Цей процес створює нові можливості для галузі та ринку, зміцнюючи культурний та економічний ландшафт країни», — коментує команда Juscutum.

Курс розроблено з урахуванням усіх актуальних законодавчих норм. Команда подбала про те, щоб інформація була максимально доступною та зрозумілою.

Перший модуль курсу вже доступний до проходження

Зареєструватися на курс та докладно ознайомитися з програмою можна за посиланням. Доступ до курсу — безплатний.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...