Реклама

✍️ Безплатний старт в SMM: з чого почати 

Розповідаємо, як розпочати вивчати SMM дійсно ефективно та ще й не інвестуючи у навчання великі кошти!
Čytaty latynkoju
✍️ Безплатний старт в SMM: з чого почати 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. ✍️ Безплатний старт в SMM: з чого почати 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Розповідаємо, як розпочати вивчати SMM дійсно ефективно та ще й не інвестуючи у навчання великі кошти!

Сьогодні ефективна присутність у соціальних медіа стала критичною не лише для бізнесів, але й для окремих фахівців. Тож не дивно, що попит на SMM-фахівців постійно зростає. 

Водночас попри поширений стереотип, SMM — це комплексний напрям, який неможливо опанувати, пройшовши один курс. 

Про те, як розпочати вивчати SMM дійсно ефективно та ще й не інвестуючи у навчання великі кошти, розповімо далі!

Крок 1. Оберіть надійну платформу з відповідними курсами

Шлях вивчення SMM не буде швидким, тож необхідно одразу відшукати платформу, яка дасть змогу постійно розвиватися в напрямі та вивчати SMM з основ. Наприклад, нещодавно гілка курсів з SMM з’явилася і на платформі Креативна Практика. Для своїх студентів ми розробили окрему карту навчання «Маркетинг в соціальних мережах», яка охоплює низку послідовних курсів, необхідних для вивчення SMM!

Крок 2. Почніть з бази професії

Перший курс, з якого починається карта навчання, — «Основи маркетингу в соціальних мережах». Його ми розробили разом з Оленою Сергієнко, SMM-стратегинею та власницею SMM-бюро SHCHE_. Фахівчиня працювала з брендами, як-от Hotline, McDonald’s, Sandora, Словʼяночка, Lenovo, Sony та багатьма іншими. Курс із нею стане відмінною відправною точкою в опануванні маркетингу в соціальних мережах та допоможе розібратися з ключовими поняттями галузі.

Крок 3. Опануйте стратегічні основи

Наступна зупинка в карті — курс «Основи SMM-стратегії». Він охоплює вже більш поглиблені теми й підійде як і початківцям, так і тим, хто вже працює в SMM та хоче краще розібратися зі стратегією. Впродовж курсу ви познайомитесь з ключовими етапами розробки SMM-стратегії та зрозумієте, що потрібно для її успішного впровадження — від аналізу аудиторії та конкурентів до побудови звітності клієнтам. 

Сильна сторона цього курсу — навчання на реальних кейсах з портфоліо викладачки, а також наявність допоміжних шаблонів, які одразу можна застосовувати в роботі. 

Крок 4. Не забудьте й про суміжні навички 

Перелік обов’язків SMM-фахівця залежить від конкретної компанії, її ресурсів та задач. Утім, досить часто у вакансіях на цю позицію можна зустріти запит на візуальний супровід дописів та сторіз. В такому випадку SMM-фахівцю не обійтися без бодай базових вмінь роботи з графічними редакторами. Та й навіть, якщо ви не займатиметеся безпосередньо дизайном, вам доведеться працювати в одній команді з дизайнерами та ставити їм технічне завдання. Усе це підводить нас до Figma — одного з найпопулярніших в індустрії графічних редакторів. Опанувати його допоможе наступний курс із карти навчання «Основи роботи з Figma». Впродовж курсу ви опануєте ключові інструменти, що надає Figma, познайомитеся з базовими операціями у редакторі та дізнаєтеся, як ефективно працювати з його функціоналом.

Розпочати свій навчальний шлях в SMM можна абсолютно безплатно!

Для всіх нових користувачів на Креативній Практиці діє можливість активувати безплатний пробний період і отримати вільний доступ до усієї бібліотеки курсів на 7 днів. Після його завершення ви зможете, або оформити щомісячну передплату на курси, або ж придбати окремі курси та отримати до них постійний доступ. 

До речі, до 20 лютого на платформі діють знижки на курси з карти до 70%. Встигніть скористатися можливістю та розпочати вивчати SMM за вигідною ціною.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...