Реклама

🇺🇦 Фонд родини Богдана Гаврилишина оголосив набір на програму «Креативна молодь змінить Україну»

Čytaty latynkoju
🇺🇦 Фонд родини Богдана Гаврилишина оголосив набір на програму «Креативна молодь змінить Україну»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🇺🇦 Фонд родини Богдана Гаврилишина оголосив набір на програму «Креативна молодь змінить Україну»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розпочато набір на програму «Креативна молодь змінить Україну». Уже третій рік поспіль Фонд родини Богдана Гаврилишина у співпраці та за підтримки Українського культурного фонду реалізовує інтенсивне навчання проєктному менеджменту для молоді віком 18-35 років з сектору культурних і креативних індустрій.

Впродовж 8 тижнів відібрані до участі на конкурсних засадах молоді люди пройдуть інтенсивне онлайн-навчання за спеціально розробленою програмою, яка базується на міжнародних стандартах проєктного менеджменту, методах дизайн-мислення та психологічних теоріях, що в комплексі дозволить їм створювати ціннісно-орієнтовані проєкти, бути більш ефективними при реалізації своїх креативних ідей, знаходити партнерів та залучати фінанси, зробити свої проєкти більш медійними та популярними.

❓ Хто може брати участь?

До участі у програмі запрошується молодь віком 18-35 років, а саме:

  • Організатори / організаторки фестивалів і заходів
  • Менеджери / менеджерки креативних просторів
  • Креативні підприємці / креативні підприємиці
  • Інноватори / інноваторки у сфері культури
  • Митці / мисткині
  • Культурні менеджери / культурні менеджерки та куратори / кураторки

Навчання за програмою відбуватиметься впродовж 8 тижнів у липні та серпні 2021 року. Формат навчання: двічі на тиждень онлайн у робочі дні з 19:00 до 21:00. Обов’язковий доступ до ПК та інтернету впродовж навчання, адже це буде робота в групах та практика. Участь безкоштовна для відібраних на конкурсній основі учасників.

🚀 Як зареєструватися?

Реєстрація на програму триває  з 14 по 24 червня (включно) за посиланням: https://bit.ly/3zrWnsw

🔥 Фонд родини Богдана Гаврилишина

Фонд родини Богдана Гаврилишина – благодійна організація, заснована у 2017 році дружиною та дітьми видатного українця, всесвітньо відомого економіста та візіонера доктора Богдана Гаврилишина. Головною місією фонду є підтримка молодих змінотворців задля сталого розвитку ціннісно-орієнтованої України.

Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 році як нова модель надання на конкурсних засадах державної підтримки та промоції ініціатив у сфері культури та креативних індустрій. Діяльність Фонду, відповідно до чинного законодавства, є невід’ємною частиною політики і визначених пріоритетів діяльності Міністерства культури та інформаційної політики України.

Контакти менеджерки з комунікацій Фонду родини Богдана Гаврилишина: Маріанна Єлейко: +380506701510, [email protected], [email protected]

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...