Реклама

🔥 Куди піти в Києві: мережа фітнес-студій hiitworks запрошує на безкоштовні тренування на честь відкриття 10 студії

Čytaty latynkoju
🔥 Куди піти в Києві: мережа фітнес-студій hiitworks запрошує на безкоштовні тренування на честь відкриття 10 студії
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🔥 Куди піти в Києві: мережа фітнес-студій hiitworks запрошує на безкоштовні тренування на честь відкриття 10 студії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

30 жовтня мережа фітнес-студій hiitworks збільшиться на ще одну локацію. Ювілейна десята студія відкриється в самому центрі міста — на вулиці Саксаганського. На честь відкриття кожен може спробувати hiitові тренування безкоштовно.

Що таке hiitові тренування

У hiitworks впевнені, що тренування мають відповідати ритму сучасних людей — не гаяти час, приносити задоволення та позбавляти наслідків сидячого способу життя.

Усі заняття тривають 45 хвилин та починаються вчасно. Кожна хвилина навантаження й відпочинку прорахована та націлена на мету: пропрацювання м’язів, спалення зайвого, розвиток гнучкості й витривалості.

У студіях задіюють вправи, що включають у рух усе тіло. Використовують аеробайки, петлі TRX, мапи Procedos, бокси для стрибків та ще безліч обладнання, щоб ефективно та без виснаження приводити тіло в тонус.

Як підібрати програму занять

Рівень навантаження адаптують під кожного. Абонемент включає безкоштовне фітнес-тестування. На цій персональній зустрічі тренер ставить запитання про спосіб життя, тестує рухи та вимірює склад тіла. В результаті може порекомендувати програму тренувань і порадити, як вбудувати її в щільний графік. “Тренування мають комфортно вписатися в життєвий ритм. Тоді фітнес стає приємною звичкою, а не разовою акцією перед новим роком.”, – запевняє співзасновник мережі hiitworks.

Персональному підходу приділяють увагу навіть на групових заняттях. Тренування проходять у малих групах, де тренер адаптує навантаження та контролює техніку вправ кожного.

У розкладі знайдуться заняття для спалення калорій, зміцнення м’язів, покращення постави й відновлення після стресу та навантажень. Увагу приділяють не лише фізичному, а й емоційному стану. «Із зали мають виходити із зарядом енергії та бажанням діяти, — кажуть у hiitworks. — Якщо тренування провокує поганий настрій і виснаження, значить, навантаження було підібране неправильно».

30 і 31 жовтня hiitові тренування можна спробувати безкоштовно на честь відкриття студії на Саксаганського. А до 29 жовтня включно на абонементи у нову студію діють знижки 30%.

Локація відкривається за адресою Саксаганського, 68/21, неподалік від метро «Університет» і «Площа Українських Героїв». Двері будуть відкриті щодня, щоб легко було потренуватися перед роботою, заскочити під час обідньої перерви або сховатися від вечірніх заторів із користю.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...