Реклама

🦮 У магазинах MasterZoo тепер можна взяти улюбленця з притулку

Čytaty latynkoju
🦮 У магазинах MasterZoo тепер можна взяти улюбленця з притулку
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🦮 У магазинах MasterZoo тепер можна взяти улюбленця з притулку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Мережа магазинів зоотоварів тепер дозволяє взяти кота чи песика з притулку. Це благодійна ініціатива, спрямована на вирішення проблеми збільшення кількості безпритульних тварин після початку повномасштабного вторгнення.

Ми хочемо привернути увагу суспільства до проблеми безпритульних тварин та популяризувати “усиновлення” чотирилапих небайдужими українцями. Проєкт стартував на початку цього року, і ми будемо робити все можливе, аби він тривав на постійній основі

Поліна Кошаріна, засновниця MasterZoo

Як це працює?

  • В частині магазинів MasterZoo встановили стенди з фото та інформацією про тварин, яку надають притулки та перевіряють спеціалісти.
    Ви приходите в зоомагазин, читаєте оголошення та обираєте собі надійного чотирилапого друга.
  • Консультанти розповідають вам про тонкощі поводження та догляду за обраним пухнастиком (попередньо пройшли відповідне навчання).
    MasterZoo надає вам подарунковий бокс, у якому підібрані ласощі та засоби для догляду за кішкою чи собакою для комфортної адаптації та підтримки тварини в новій сім’ї.
  • Через декілька днів обранець прибуває до вашої родини.
  • Якщо, раптом, ваші стосунки з улюбленцем не склались з будь-яких причин, то у вас є можливість зв’язатись з притулком та повернути його. Але в жодному разі не залишайте пухнастого на вулиці!

Наразі послуга працює у 25 магазинах мережі зі 132.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...