Реклама

🌳 Презентували концепцію оновлення парку в Маріуполі — перша черга вже цього року

У вересні вже відкриють першу частину парку.
Čytaty latynkoju
bcl.com.ua
🌳 Презентували концепцію оновлення парку в Маріуполі — перша черга вже цього року
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🌳 Презентували концепцію оновлення парку в Маріуполі — перша черга вже цього року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У вересні вже відкриють першу частину парку.

Оновлення парку в Маріуполі

Нещодавно агенція Big City Lab презентувала концепцію оновлення парку імені Гурова в Маріуполі. Наразі вже ведуться будівельні роботи, за планами будівництво завершиться до 2024-2025 років. Очікується, що перша черга оновлення парку в Маріуполі буде вже готова у вересні цього року.

Головною задачею проєкту було зробити парк всесезонним, аби він був цікавим для всіх мешканців міста. За розрахунками новий парк збільшить час відвідування від однієї до чотирьох годин.

Агенція провела опитування серед людей, що живуть у радіусі 30 хвилин на відстані від парку. Згідно з опитуванням 73% проживаючих поруч городян відвідують парк раз в тиждень. Також мешканці зазначили, що їм не вистачає базової інфраструктури та місць харчування.

Читайте також: 🚶🏼‍♂️ Урбаністика: 50 причин, чому в місті має бути більше пішохідних вулиць

Оновлення парку в Маріуполі передбачає одразу декілька зон. Функціональні зони поділили на активну програму, де займатимуться спортом, та на пасивну програму — тут проводитимуть пікніки та відпочиватимуть групами.

Також будуть: декоративний сад, поле для пікніка, паркова зона, зона барбекю з чагарниками, бульвар з рядами широколистяних дерев та болотисті ділянки по межі парку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...