Реклама

🎥 Інді-горор Poppy Playtime отримає екранізацію

Čytaty latynkoju
🎥 Інді-горор Poppy Playtime отримає екранізацію
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Інді-горор Poppy Playtime отримає екранізацію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після успіху фільму «П’ять ночей у Фредді» ще одна популярна горор-гра отримає екранізацію — Poppy Playtime від Mob Entertainment.

Poppy Playtime стала популярною після свого релізу у 2021 році, зокрема, через меми зі своїми персонажами — Гаґґі Ваґґі, Mommy Long Legs, CatNap тощо.

Гра отримала три частини (розділи), які розповідають історію колишнього співробітника Playtime Co., який повертається на покинуту фабрику іграшок компанії, щоб розкрити загадкову таємницю. Перший розділ став хітом, зібравши понад 12 мільйонів гравців на ПК та мобільних пристроях.

Тепер стало відомо, що екранізацією гри займеться студія Legendary — й, як повідомляє видання THR, компанія була не єдиним претендентом на екранізацію. Оригінальні творці гри виступлять продюсерами, а допомагати їм буде студія Angry Films, яка створювала фільми «Реальна сталь» та «Ліга видатних джентльменів».

На цей момент у проєкту немає офіційного синопсиса, дати виходу або списку акторів, і неясно, чи буде фільм відстежувати події всіх трьох розділів гри чи лише першого.

Скоріше за все, голлівудські студії шукають проєкти серед інді-горорів через торішню екранізацію «П’ять ночей у Фредді». Раніше ми розповідали, що збори «П’ять ночей у Фредді» перевищили $200 мільйонів при бюджеті в $20.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...