Реклама

👀 «Фантастична четвірка» Marvel — Джон Малкович у ділі, а також знайдено Галактуса

Čytaty latynkoju
👀 «Фантастична четвірка» Marvel — Джон Малкович у ділі, а також знайдено Галактуса
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Фантастична четвірка» Marvel — Джон Малкович у ділі, а також знайдено Галактуса
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Фантастична четвірка», яка має стати частиною кіновсесвіту Marvel на повну готується до початку виробництва та поповнює свій акторський склад іменитими акторами. До того ж, видається, творці фільму знайшли того, хто виконає роль головного лиходія.

Видання Deadline повідомляє, що культовий Джон Малкович отримав роль у фільмі. Однак наразі невідомо кого він зіграє та наскільки ключовим буде його персонаж.

Водночас стало відомо, що роль головного лиходія дісталася Ральфу Айнесону. Видається, що це доволі вдале рішення з огляду на те, що йому доведеться зіграти пожирача світів Галактуса і його глибокий голос лише додасть атмосферності цьому персонажу.

Відзначимо, що ті, хто грав у Diablo IV могли оцінити голос Айнесона, адже він озвучив персонажа Лотара.

Щодо Айнесона цікавим є також той факт, що раніше він уже з’являвся у кіновсесвіті Marvel. У 2014 році він мав епізодичну появу у «Вартових галактики», яку можливо навіть спробують обіграти у «Фантастичній четвірці».

Нагадаємо, що головні ролі у фільмі отримали:

  • Рід Річардс — Педро Паскаль
  • С’ю Шторм — Ванесса Кірбі
  • Джонні Штор — Джозеф Квінн
  • Бен Грімм — Ебон Мосс-Бакрак

Щодо самої «Фантастичної четвірки», то наразі невідомі жодні деталі сюжету, однак раніше з’явилися припущення, що події стрічки можуть розгорнутися у 1960-х роках.

Загалом, що нас може очікувати у «Фантастичній четвірці» ми точно зможемо дізнатися з перших трейлерів. Водночас реліз фільму заплановано на 25 липня 2025 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...