Реклама

😮 Перезапуск «Офісу» — відомо про що розповість серіал

Čytaty latynkoju
😮 Перезапуск «Офісу» — відомо про що розповість серіал
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Перезапуск «Офісу» — відомо про що розповість серіал
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після майже року чуток стосовно того, що Ґреґ Деніелс вирішив зайнятися перезапуском серіалу «Офіс» у Peacock нарешті офіційно замовили його виробництво.

Тепер Деніелс у парі з Майклом Команом повноцінно розпочнуть роботу над серіалом уже цього літа. Відзначається, що події шоу якого розгорнуться у одному всесвіті з «Офісом», що виходив впродовж 2005-2013 років.

Також ми нарешті офіційно знаємо про що нам розповість новий серіал:

Знімальна група, яка увічнила філію Dunder Mifflin у Скрентоні, шукає нову тему, коли натрапляє на вмираючу історичну газету Середнього Заходу та видавця, який намагається відродити її за допомогою репортерів-волонтерів.

Відзначимо, що окрім цього також відомо про кількох акторів, які можуть з’явитися у серіалі. Раніше ми писали, що Деніелс та Коман знайшли перших працівників до нового «Офісу»:

  • італійська акторка Сабріна Імпаччіаторе, що виконала роль Валентини у «Білому лотосі», а також Святої Вероніки в історичному епіку Мела Ґібсона «Страсті Христові».
  • ірландець Донал Глісон, якого ми могли бачити у новій трилогії «Зоряних війн» в ролі генерала Армітеджа Гакса. Також фанати можуть згадати його за роллю Білла Візлі у кінофраншизі «Гаррі Поттера».

Відзначимо, що наразі невідомо яку назву отримає новий серіал, а також хто ще доєднається до акторського складу. Однак, ймовірно, це уже буде відомо, коли у липні розпочнуться повноцінне виробництво серіалу.

Нагадаємо, що серіал «Офіс» виходив з 2005 по 2013 рік та був знятий у вигляді мок’юментарі — типу фільму чи телевізійного шоу, в якому вигадані події представляються в документальному стилі для створення пародії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...