Реклама

🤔 Аня Тейлор-Джой розповіла як зуміла залишити роль в «Дюні: Частині другій» за собою

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤔 Аня Тейлор-Джой розповіла як зуміла залишити роль в «Дюні: Частині другій» за собою
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Аня Тейлор-Джой розповіла як зуміла залишити роль в «Дюні: Частині другій» за собою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Одним з неочікуваних поворотів у «Дюні: Частині другій» стала поява акторки Ані Тейлор-Джой у ролі сестри Пола Атріда.

Однак як вона сама розповіла у своєму інтерв’ю для Variety цього могло б не статися, адже для зйомок у «Дюні» перед нею стояла перешкода у вигляді роботи над стрічкою «Фуріоза. Шалений Макс. Сага».

Тейлор-Джой відзначила, що вона є великою прихильницею режисера «Дюни» Дені Вільнева і була захоплена ідеєю попрацювати з ним. Однак була дещо шокована, коли режисер спершу повідомив їй, що не зможе залучити її до зйомок:

Ще до того, як я сіла за стіл, він сказав: «Я хочу, щоб ти знялася в «Дюні», але ти не зможеш цього зробити!». Я така: «Будь ласка?». Я пропустила всі стадії горя і відразу перейшла до благання: «Я можу це зробити. Я можу бути в Австралії та Абу-Дабі одночасно». Він хотів, щоб я була частиною всесвіту. Ми підтримували зв'язок. У мене було відчуття, що це ще не кінець.

Сам Вільнев відзначив, що бачив у ролі Алії, сестри Пола Атріда, лише Аню Тейлор-Джой:

Аня стала Алією, як тільки я з нею познайомився. Насправді, я зрозумів постфактум, що вона завжди була Алією. Аня відчуває себе поза цим світом, ніби вона належить до якогось іншого виміру, за крок до мрії.

Саме тому режисер «Дюни» вирішив звернутися до босів Warner Bros., яка власне й займалася обидвома фільмами з умовою щодо можливої участі актриси у зйомках його фільму.

Як розповіла Тейлор-Джой, що під час зйомок «Фуріози» вона дізналася, що сиквел «Дюни» почали робити без неї, однак одного дня їй зателефонував Вільнев:

Я уклав угоду зі студією: «Якщо я вкладуся в бюджет і вкладуся в терміни, я зможу це зробити.

Звісно, що мова йшла про епізодичну появу акторки у ролі сестри Пола Атріда, якого зіграв Тімоті Шаламе. Акторка виконала роль уже дорослої Алії і таким чином у певному символічному сенсі ця сцена є натяком, що франшиза «Дюни» під проводом Вільнева ще не завершена і він готовий взятися за третій фільм, де багато уваги уже буде приділятися Алії і відповідно Ані Тейлор-Джой, яка зіграє її.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...