Реклама

👀 Спінофф-приквел «Гри престолів» отримав нову назву та стали відомі нові деталі

Čytaty latynkoju
👀 Спінофф-приквел «Гри престолів» отримав нову назву та стали відомі нові деталі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Спінофф-приквел «Гри престолів» отримав нову назву та стали відомі нові деталі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й раніше стало відомо, що спіноффу про Джона Сноу фанатам «Гри престолів» не варто очікувати, у виданні The Hollywood Reporter їх все ж вирішили потішити новинами про інший серіал-приквел до основної історії.

Повідомляється, що серіал змінив свою доволі довгу назву на її дещо коротший варіант. Раніше відомий як «Лицар Семи Королівств: Лицар-бурлака», тепер серіал називається просто «Лицар Семи Королівств».

Реліз спіноффу-приквелу наразі готується на 2025 рік, а режисером серіалу виступає Оуен Гарріс, який раніше зняв кілька епізодів «Чорного дзеркала».

Водночас видання також повідомляє, що перший сезон «Лицаря семи Королівств» отримає шість епізодів та буде базуватися на новелі Джорджа Р.Р. Мартіна «Лицар-бурлака», яка входить до збірки «Лицар Семи Королівств».

Серіал розповість нам історію двох героїв, які мандрують Вестеросом — це молодий і наївний лицар Сер Дункан Високий та його зброєносець Егг.

В епоху, коли рід Таргарієнів все ще утримує Залізний Трон, а пам'ять про останнього дракона ще не пішла з живої пам'яті, на цих неймовірних і незрівнянних друзів чекають великі долі, могутні вороги і небезпечні подвиги.

Відзначається, що цей серіал буде не таким масштабним як «Гра престолів», чи «Дім дракона». Шоу буде більш інтимним та зі світлішим тоном оповіді.

Можна загалом очікувати, що якщо екранізація першої новели «Лицаря Семи Королівств» буде вдалою, тоді можна буде очікувати й на продовження, які будуть базуватися уже на інших творах збірки — «Присяжний меч» і «Таємничий лицар».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...