Реклама

🤔 Раян Рейнольдс розповів про свої початкові незвичні ідеї для «Дедпула 3»

Čytaty latynkoju
🤔 Раян Рейнольдс розповів про свої початкові незвичні ідеї для «Дедпула 3»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Раян Рейнольдс розповів про свої початкові незвичні ідеї для «Дедпула 3»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Перш ніж у Marvel остаточно визначилися з тим, що наступний фільм, у якому буде задіяний Дедпл у виконанні Раяна Рейнольдса, сам актор мав кілька незвичних ідей для третього фільму про супергероя.

Про них Рейнольдс розповів у своєму інтерв’ю для журналу Empire і загалом вони були доволі незвичними та певною мірою ризикованими.

До прикладу одна з ідей актора полягала у тому, щоб «Дедпул 3» був знятий у стилі культового фільму Акіри Куросави «Рашьомон». Нагадаємо, що у цьому фільмі одну історію розповідають з трьох абсолютно різних точок зору. Детальніше про Куросаву та цей фільм ви можете дізнатися у нашому окремому матеріалі.

За словами Рейнольдса бос Marvel Кевін Файгі відмовився від цієї ідеї, адже після того, як Disney отримала права на Дедпула він не був певен, що це те, чого потребує кіновсесвіт Marvel.

Правда в тому, що я навіть не був впевнений, як включити Дедпула. Я дуже багато думав про те, як включити мутантів і Людей Ікс в (кіновсесвіт), і я думав, що це має бути щось більше, ніж просто відтворення хітів. Але правда в тому, що Райан — це машина ідей.

Кевін Файгі

Однак фільм в стилі Акіри Куросави був лише однією з багатьох ідей. Інша до прикладу полягала у тому, щоб зняти «Дедпула 3» у стилі малобюджетної фестивальної стрічки. Тобто ми могли отримати стрічку бюджетом до $10 млн, яка навіть могла б потрапити на фестиваль «Санденс».

За словами Рейнольдса у нього загалом було близько 18 різних ідей для сценарію. Однак за словами продюсерки стрічки «Дедпул і Росомаха», Венді Джейкобсон, усе стало на свої місця, коли Г’ю Джекман погодився на повернення до ролі Лоґана.

Яка ж саме ідея буде втілена у фільмі «Дедпул і Росомаха» ми дізнаємося уже цього літа, а саме 25 липня, коли відбудеться прем’єра фільму в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...