Реклама

📊 Касовий тиждень: повернення «Зоряних війн», скромні успіхи «Каскадера» та ін.

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: повернення «Зоряних війн», скромні успіхи «Каскадера» та ін.
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: повернення «Зоряних війн», скромні успіхи «Каскадера» та ін.
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минув черговий касовий тиждень, який традиційно вважається початком літнього прокатного сезону. Однак, видається, що він видався не таким потужним, як прогнозувалося.

Новий фільм з Раяном Ґослінґом «Каскадер», який вийшов у США лише 1 травня загалом не виправдав очікувань щодо своїх стартових зборів. Фільм при бюджеті у $140 млн зібрав $28,5 млн у домашньому прокаті. Водночас очікувалося, що на старті стрічка зуміє зібрати у Північній Америці щонайменше $30-40 млн. Хоча відрив від прогнозу не надто великий і можна сподіватися, що фільм ще наздожене своє у прокаті.

Водночас загальний результат стрічки становить $65,4 млн зборів у світовому прокаті, що загалом не виглядає погано. Хоча можна згадати, що минулого року літній прокатний сезон відкрився зі $118 млн касових зборів завдяки «Вартовим галактики 3» від Marvel.

Також до касових рейтингів повернулися «Зоряні війни», адже на честь 25-ліття першого епізоду «Прихована загроза» його випустили у повторний прокат. Стрічці вдалося зібрати доволі вражаючі $14,5 млн у світовому прокаті і це за умови, що ре-реліз відбувся лише 3 травня.

Такий результат також дозволив фільму повернутися до топ-50 найкасовіших фільмів усіх часів.

Також на деяких ринках відбувся реліз мультфільму «Ґарфілд у кіно» і йому уже вдалося зібрати $22 млн. Додамо, що реліз анімаційного фільму в Україні відбудеться пізніше.

Щодо «Суперників» із Зендеєю, то стрічка тепер має $52,5 млн зборів у світовому прокаті.

Додамо, що окрім «Зоряних війн» у деяких регіонах глядачів також потішили  повторним релізом трилогії Сема Реймі про Людину-павука, яка поповнила свою загальну касу на $3,2 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...