Реклама

📊 Forbes назвав 10 найоплачуваніших акторів 2023 року — Адам Сендлер на першому місці

Čytaty latynkoju
youtube.com
📊 Forbes назвав 10 найоплачуваніших акторів 2023 року — Адам Сендлер на першому місці
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Forbes назвав 10 найоплачуваніших акторів 2023 року — Адам Сендлер на першому місці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Журнал Forbes представив список з десяти найбільш оплачуваних акторів за 2023 рік. Можливо, що неочікувано для багатьох, але очолив рейтинг Адам Сендлер, якому вдалося заробити понад $70 млн за минулий рік.

Відзначається, що при складенні рейтингу у виданні використовували дані, які надали агенти акторів, їхні менеджери та юристи, долучалася інформація з відкритих джерел та від аналітиків кіноіндустрії.

Також відзначається, що суми вказані без врахування сплачених податків, та не містять сторонні доходи акторів. Тобто Forbes підрахував чистий прибуток за виконання акторський, продюсерських, чи режисерських обов’язків.

Загалом очолити рейтинг вдалося Адаму Сендлеру завдяки своїй угоді з Netflix, за якою він знімається та виробляє фільми для стримінгу, які стають одними з найпопулярніших на сервісі. За рік він провів великий стендап тур, а також мав три проєкти з Netflix, що й принесло йому доходи на рівні $73 млн.

Друге місце дісталося Марго Роббі, яка завдяки успішному релізу стрічки «Барбі», де вона виконала головну роль та є однією з продюсерок, зуміла заробити $59 млн за 2023 рік. До того ж акторка стала наймолодшою учасницею рейтингу за останнє десятиліття. Роббі наразі лише 33 роки, водночас середній вік акторів у рейтингу становить 52 роки.

Третє місце минулого року дісталося Тому Крузу, який зумів завдяки новій «Місії неможливій» та відрахуванням за «Топ Ґан: Меверік» заробити $45 млн.

Загалом десятка найоплачуваніших акторів за 2023 рік виглядає наступним чином:

  1. Адам Сендлер — $73 млн
  2. Марго Роббі — $59 млн
  3. Том Круз — $45 млн
  4. Раян Ґослінґ — $43 млн
  5. Метт Деймон — $43 млн
  6. Дженніфер Еністон — $ 42 млн
  7. Леонардо Ді Капріо — $ 41 млн
  8. Джейсон Стейтем — $ 41 млн
  9. Бен Аффлек — $ 38 млн
  10. Дензел Вашингтон — $ 24 млн

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...