Реклама

🧐 «Феррарі» — як оцінили оглядачі нову стрічку Майкла Манна

Čytaty latynkoju
🧐 «Феррарі» — як оцінили оглядачі нову стрічку Майкла Манна
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧐 «Феррарі» — як оцінили оглядачі нову стрічку Майкла Манна
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Невдовзі в українських кінотеатрах має відбутися прем’єра біографічної стрічки від режисера культового бойовика 1990-х «Сутичка» (Heat) Майкла Манна — «Феррарі».

Фільм розповість нам про один з моментів у житті Енцо Феррарі та базується на біографії 1991 року Enzo Ferrari: The Man and the Machine авторства журналіста Брока Йейтса.

Напередодні релізу фільму ми традиційно можемо дізнатися, що про нього кажуть критики, а також навіть деякі глядачі, адже стрічку уже вийшла в прокат у певних країнах.

Варто відзначити, що у порівнянні з попередніми прем’єрами цього місяця критики та глядачі доволі непогано зустріли «Феррарі». На Rotten Tomatoes рейтинг від оглядачів становить 73%, а від глядачів 70%.

Загалом критики відзначають, що фільм доволі витончений та з чудовою грою акторів, хоча видається місцями має дещо слабку оповідь, яка долається атмосферою та загальним тоном стрічки.

У своєму огляді New York Times відзначає в першу чергу режисерську роботу:

Ви занурюєтеся в голову цього персонажа настільки глибоко, наскільки це можна собі уявити, хоча, зважаючи на те, що ви бачите, що відбувається всередині, і всю ту шкоду, яку завдає Енцо, ви захоплені більше режисером, аніж персонажем.

У Los Angeles Times також звертають увагу на режисерську роботу та те, що це доволі некваплива історія:

Манн створив епопею з яскравого сонця на іподромі та чорнильних тіней, де довгі медитативні тиші змінюються гарячковими поштовхами транспортних засобів. Оповідь має неквапливий класичний лоск, який чудово відповідає своєму часу та місцю.

Глядачі у своїх відгуках відзначають, що якщо ви йдете до кінотеатру в першу чергу як автолюбитель, то вас може очікувати розчарування, адже автомобілі не є основним акцентом «Феррарі». Фільм більше про персональну історію Енцо Феррарі та його переживання.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...