Реклама

🎮 ROG Ally X стане наступною портативкою Asus

Čytaty latynkoju
🎮 ROG Ally X стане наступною портативкою Asus
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 ROG Ally X стане наступною портативкою Asus
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

ASUS анонсувала свою наступну портативку ROG Ally X, яка є радше ревізією звичайної ROG Ally.

Видається, що компанія цілком налаштована продовжити нав’язувати конкуренцію Steam Deck на ринку портативних пристроїв і планує випустити нову версію свого портативного ігрового ПК уже у 2024 році.

Конкретна дата релізу консолі невідома, однак ймовірно це стане відомо уже 2 червня, коли ASUS проведе повноцінну презентацію нового пристрою. Наразі ж нам лише легенько затизерили те, чим власне буде ROG Ally X і виглядає, що на інновації у ньому не варто очікувати.

Згідно з The Verge не варто називати нову консоль умовним «Rog Ally 2», адже коли консоль з’явиться на ринку у другій половині 2024 року, вона все ще буде оснащена тим самим процесором AMD Z1 Extreme, таким же 7-дюймовим VRR-екраном з частотою оновлення 48-120 Гц.

Водночас консоль буде доступна у новому кольорі — чорному. Також головне покращення стосуватиметься батареї. За словами представників ASUS варто очікувати збільшення автономності роботи консолі на понад 40%. Загалом можна очікувати на понад 3 години роботи.

Разом із цим консоль стане важчою. Додамо, що вага ROG Ally складає 608 грамів.

Окрім цього нам обіцяють збільшення оперативної пам’яті з 16 Гб, а також перероблений слот для карти пам’яті, який в оригінальній консолі часто виходив з ладу.

Загалом на конкретні технічні характеристики та безпосередній зовнішній вигляд ROG Ally X ми зможемо дізнатися на презентації 2 червня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...