Реклама

🎮 YouTube найпопулярніша та найнадійніша платформа для пошуку нових ігор — дослідження

Čytaty latynkoju
🎮 YouTube найпопулярніша та найнадійніша платформа для пошуку нових ігор — дослідження
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 YouTube найпопулярніша та найнадійніша платформа для пошуку нових ігор — дослідження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Виявляється, що найпопулярнішою платформою для пошуку ігор серед ґеймерів є YouTube, якому вони також найбільше довіряють у цьому питанні.

Таким висновком поділилося PR та маркетингове агентство Big Games Machine, яке опитало 1000 американських ґеймерів на консолях та ПК. У своєму дослідженні агенція вирішила дізнатися, як гравці знаходять нові ігри. Для 64% респондентів у цьому випадку найпопулярнішою платформою виявився YouTube.

Друге місце за популярністю зайняв TikTok (36%), за яким розташувалися Instagram (35%), Facebook (34%) і «сарафанне радіо» (32%).

Водночас найменш популярними джерелами для пошуку ігор стали професійні огляди на Metacritic (3%), огляди від самих користувачів на Metacritic (4%) та друковані видання (5%).

Окрім того, що YouTube є найпопулярнішою платформою, відеохостингу також найбільше довіряють у питанні пошуку нових ігор.

Найменше довіри, як не дивно, у ґеймерів викликає інтернет-реклама (17%).

Також не менш цікавим результатом є те, що близько 40% опитаних гравців віддають перевагу іграм, які належать до відомих франшиз.

Водночас 30% готові спробувати нову гру, якщо вона є частиною однієї з передплат. Також для 28% гравців важливими є позитивні відгуки від інших користувачів, а 25% готові дослуховуватися до порад знаменитостей та блогерів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...