Реклама

👀 Star Wars Outlaws — розробники розповіли як система репутації впливає на гру

Čytaty latynkoju
👀 Star Wars Outlaws — розробники розповіли як система репутації впливає на гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Star Wars Outlaws — розробники розповіли як система репутації впливає на гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники Star Wars Outlaws у своєму новому інтерв’ю для Game Informer привідкрили трішки більше деталей про те, як буде працювати система репутації у грі.

Старша дизайнерка наративних систем Еліс Ренделл відзначила, що ця система скоріше впливатиме на світ навколо і не матиме впливу на основну історію.

Воно розповідає, що «історія Кей — це історія Кей. Основні моменти – там». Тобто сюжет основної кампанії жодним чином не залежить від ваших дій у самій грі.

Однак система репутації впливатиме на сам геймплей та буде створювати різноманітні перешкоди, якщо у вас складуться погані відносини з кимось. Таким чином репутація покликана змінити «більше ігровий процес навколо історії, ніж саму історію».

Для прикладу Ренделл розповіла, що «якщо вам потрібно вкрасти щось у Пайків і у вас погана репутація серед них, то вони зроблять ваше життя набагато складнішим, коли ви спробуєте це зробити». З іншого боку, якщо у вас хороша репутація у відносинах з цим синдикатом, тоді «можливо, ви можете просто зайти на їхню територію і взяти річ».

Вона також додає, що «вплив репутації більше стосується того, як світ реагує на вас» і такі реакції проявлятимуться «у багатьох різних формах» протягом гри.

Тобто вам може бути легше пересуватися певними територіями, залежно від того, наскільки ви подобаєтеся групам, які її контролюють. Торговці можуть на територіях з поганою репутацією виставляти вам зависокі ціни і тд.

Загалом навряд варто дивуватися тому, що Star Wars Outlaws не запропонує гравцям варіативності в історії в залежності від вашого проходження, адже це гра яка є частиною великою історії «Зоряних війн». Саме тому вона має вписуватися до загального канону та доповнювати його без обмовок.

Нагадаємо, що головною героїнею гри буде Кей Весс яка разом зі своєю ттваринкою-спутником Ніксом буде досліджувати різні планети по всій галактиці — як культові, так і нові.

Нам доведеться разом з Кей боротися за виживання щодня, адже одного дня вона стає найбільш розшукуваною персоною у галактиці. Однак це її не зупиняє й Весс готується до проведення «найбільшого» пограбування, яке бачив злочинний світ.

Реліз гри заплановано на 30 серпня 2024 року для PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...