Реклама

👀 EA випустить Dragon Age: Dreadwolf до квітня 2025 року

Čytaty latynkoju
👀 EA випустить Dragon Age: Dreadwolf до квітня 2025 року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 EA випустить Dragon Age: Dreadwolf до квітня 2025 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія EA опублікувала список ігор, які вона планує випустити до кінця фінансового року (31 березня 2025). Окрім спортивних симуляторів, є дві «неанонсовані» гри — одною з них може бути Dragon Age: Dreadwolf.

Як зазначає журналіст та інсайдер Джефф Грабб, неназваним проєктом може бути Dragon Age: Dreadwolf. Друга неанонсована гра — щось від партнерів EA, як-от торішня Immortals of Aveum.

Друга гра, крім того, отримала вікно релізу — між 1 січня та 31 березня 2025 року. Натомість EA не оголосила у звіті дату релізу Dragon Age: Dreadwolf — ймовірно, навмисно залишила у таємниці. Варто зазначити, що попередні чутки вказували на гру представлять влітку 2024.

Також у звіті зазначається, що EA планує й надалі випускати спортивні ігри, зокрема й EA Sports College Football 25, а також Madden 25 і FC 25. NHL 25 вийде приблизно зимою.

Окремо гендиректор EA Ендрю Вілсон згадав й нову частину Battlefield. Над грою, за словами CEO, працює більше людей, ніж будь-коли в історії франшизи. Її реліз також, ймовірно, може відбутися у цьому фінансовому році.

Раніше ми розповідали про чутки, що Dragon Age: Dreadwolf може вийти влітку 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...