Реклама

🥴 Чутки: Кендрік Ламар не випускає новий «діс» на Дрейка через PlayStation Showcase

Čytaty latynkoju
🥴 Чутки: Кендрік Ламар не випускає новий «діс» на Дрейка через PlayStation Showcase
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Чутки: Кендрік Ламар не випускає новий «діс» на Дрейка через PlayStation Showcase
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

PlayStation Showcase може відбутися вже наступного тижня. Несподівано, але інформація про це з’явилася через сварку Кендріка Ламара та Дрейка.

Останні дні мережу захопив «біф» між реперами Кендріком Ламаром та Дрейком. Тепер з’явилися чутки, що Кендрік не випускає свій наступний трек через «маркетинговий конфлікт із травневою виставкою PlayStation Showcase, яка нібито відбудеться наступного тижня»

Повідомлення бере свій початок в X, де користувач realradec повідомив, що цю інформацію начебто під час стриму в Instagram повідомив продюсер DJ Akademiks.

Музикант наче стверджував, що через маркетингову угоду з Sony Кендрік не зможе випустити свій наступний дикий трек до проведення PlayStation Showcase наступного тижня.

Варто зазначити, що чутки, що захід пройде приблизно в середині травня, були й раніше.

Проте ігрові журналісти поставили під сумнів реальність інсайда. На думку багатьох критиків, хоча DJ Akademiks і є відомим артистом, realradec є дуже неточним інсайдером. Можливо, користувач X просто хотів пов’язати популярну сварку між реперами з PlayStation Showcase.

Раніше відомий інсайдер та журналіст Джефф Ґрабб повідомляв, що PlayStation проведе State of Play або Showcase у травні, де покаже Silent Hill 2.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...