Реклама

🎮 Розробники Lords of the Fallen підтвердили, що гра з’явиться у Game Pass

Čytaty latynkoju
🎮 Розробники Lords of the Fallen підтвердили, що гра з’явиться у Game Pass
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Розробники Lords of the Fallen підтвердили, що гра з’явиться у Game Pass
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

CI Games підтвердила, що досягла угоди з Microsoft щодо випуску Lords of the Fallen і Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 у Game Pass.

Про це студія повідомила у пресрелізі, опублікованому на польському фінансовому сайті Bankier. Нагадаємо, офіційне повідомлення розробників надійшло після того, як минулого тижня з’явилися чутки про Lords of the Fallen у Game Pass.

Компанії підписали угоду 3 травня — саме в той день й з’явилися чутки. Варто зазначити, що лише зараз стало відомо, що в сервісі Microsoft з’явиться також й Sniper: Ghost Warrior Contracts 2.

Зазначимо, Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 — шутер, створений Underdog Studio та CI Games, що вийшов у 2021 році та отримав досить позитивні відгуки. Лише нещодавно CI Games опублікувала звіт, щоб повідомити інвесторам, що вікно випуску продовження гри під загрозою через проблеми з розробкою.

Нагадаємо, реліз Lords of the Fallen відбувся 13 жовтня 2023 року для PlayStation 5, Xbox Series та ПК у Steam та Epic Games Store. У грі доступна українська локалізація.

Раніше також видавець CI Games та розробник Hexworks оголосили, що Lords of the Fallen розійшлася тиражем понад мільйон копій за перші 10 днів після релізу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...