Реклама

🥴 У Digital Foundry залишилися незадоволені некстген оновленням Fallout 4

Čytaty latynkoju
🥴 У Digital Foundry залишилися незадоволені некстген оновленням Fallout 4
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 У Digital Foundry залишилися незадоволені некстген оновленням Fallout 4
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого місяці Bethesda нарешті потішила гравців у Fallout 4 довгоочікуваним некстген оновленням гри. Звісно, що в першу чергу його очікували власники Xbox Series X|S та PlayStation 5. Однак, видається, що оновлення не надто сильно покращило щось у грі окрім FPS з позначкою вище 30.

Спеціалісти з Digital Foundry (DF) проаналізували гру після останнього оновлення та відзначають, що наразі воно не відповідає тому, що самі розробники заявляли напередодні.

У DF говорять, що сам апдейт виглядає «дивно недоробленим» з огляду на час, який був потрібним для його релізу. Спеціалісти відзначили, що версія Fallout 4 для Xbox Series доволі «забагована», а для PlayStation 5 та ПК «розчаровує».

Вихід цього некстген патчу для PS5, Series X і S, безсумнівно, розчаровує. Принаймні, тут є кілька перемог: можливість офіційно запускати гру в динамічній роздільній здатності 1440p та 60 FPS на Series S — це приємне покращення, а можливість запускати 60 FPS на PS5 — це справжній прорив після того, як стару версію для PS4 так довго обмежували 30 FPS.

Але є ще багато чого, що залишається на столі для повноцінного консольного досвіду. Той факт, що основні налаштування, деталізація світу і тіней, все ще не відповідають найкращим (налаштуванням) на ПК — навіть у режимі 30 FPS на PS5 — є несподіванкою.

Доволі цікавим виглядає те, що Fallout 4 працює гірше на консолях Xbox. У DF відзначають, що зміна налаштувань з «продуктивності» на «якість» жодним чином не змінює гру:

Той факт, що системи Xbox не працюють так, як зазначено в примітках до патчу, з непрацюючим перемикачем режимів продуктивності і відсутністю режимів 120 Гц і 1440p, потребує вирішення.

Я цілком очікую, що Bethesda повернеться до цього питання з часом, щоб виправити очевидні і прості проблеми на Xbox. Це безкоштовне оновлення, але воно поставляється з набором компромісів - і в деяких аспектах це крок назад у порівнянні зі старою версією програми для One X.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...