Реклама

🤔 Наступну гру у франшизі Fallout може створити не Bethesda, — думка

Čytaty latynkoju
🤔 Наступну гру у франшизі Fallout може створити не Bethesda, — думка
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Наступну гру у франшизі Fallout може створити не Bethesda, — думка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За чутками, Bethesda зараз працює або розглядає створення нового проєкту по Fallout, щоб отримати вигоду від успіху однойменного серіалу від Amazon.

Інформацію озвучив відомий інсайдер та журналіст з Windows Central Джез Корден в подкасті Xbox Two.

Вони зараз формулюють плани щодо того, як отримати наступний Fallout, і зробити це швидко. Я знаю, що це дуже туманно, але ми не можемо перестати говорити про те, чи побачимо ми Fallout цього десятиліття?

Джез Корден

Інсайдер додав, що Bethesda зможе випустити новий Fallout до кінця цього десятиліття. Оскільки на створення ігор йде декілька років, а Bethesda наразі працює лише над новою The Elder Scrolls, Корден припустив, що Fallout може отримати спін-офф.

Корден вважає, що Bethesda або може використовувати Creation Engine 2, який був у Starfield, або запросити іншу студію для створення нової гри. За його словами, «вони зараз саме про це говорять».

Що стосується вибору студії, Джез говорить про розробника Fallout New Vegas — студію Obsidian. Крім того, Obsidian і Bethesda наразі обидва підпорядковуються Microsoft. Проте інсайдер додав, що з часів розробки New Vegas Obsidian стала великою студією й невідомо, чи зацікавить її створення Fallout знову.

Раніше ми розповідали, що гравці жаліються на «некстген» оновлення Fallout 4.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...