Реклама

🤔 Embracer оголосила про завершення реструктуризації після продажу Gearbox

Čytaty latynkoju
🤔 Embracer оголосила про завершення реструктуризації після продажу Gearbox
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Embracer оголосила про завершення реструктуризації після продажу Gearbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продаж студії Gearbox став для компанії Embracer останньою дією в рамках реструктуризації.

Під час розмови з інвесторами керівник компанії Ларс Вінгефорс розповів, що реструктуризація завершилася, проте це не означає, що Embracer планує знову почати купляти інші студії.

Також Вінгефорс зазначив, що наразі є багато інших компаній, що пропонують придбати інші франшизи Embracer, але він відмовляє їм. Наразі, за словами керівника, холдинг буде продавати активи, які не приносять компанії прибутку.

Станом на початок 2023 року Embracer належало 138 студій, у тому числі Gearbox, Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Volition, Piranha Bytes, Ghost Ship Games, 3D Realms, 4A Games, Flying Wild Hog, Tuxedo Labs, Coffee Stain, Dambuster Studios, New World Interactive, Warhorse Studio тощо. Більшість із них було придбано за останні п’ять років.

Останньою новиною стало те, що Gearbox та її франшизи продали компанії Take-Two. Попри те, що Gearbox змінила власника 28 березня, вже на наступний день з’явилися повідомлення, що у студії відбулися скорочення.

Зокрема, Gearbox звільнила як декількох працівників з відділу маркетингу, а також UX-дослідника. Наразі невідомо, скільки всього людей було звільнено з Gearbox.

Раніше ми розповідали, що Embracer продає Gearbox за $460 млн Take-Two Entertainment.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...