Реклама

🍑 Twitch буде банити за стріми на  «інтимних» частинах тіла

Čytaty latynkoju
🍑 Twitch буде банити за стріми на  «інтимних» частинах тіла
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🍑 Twitch буде банити за стріми на  «інтимних» частинах тіла
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Платформа для стримінгу відео Twitch ввела нові обмеження, щодо контенту, який має «сексуальний зміст».

На початку березня на платформі поширення набули стріми, де гравці транслювали відео на своїх «інтимних» частинах тіла. Такий ризикований хід на платформі вперше зробила контент-кріейторка Morgpie, яка 12 березня вирішила випустити свою реакцію на відео про еволюцію Twitch від Чарльза MoistCr1TiKaL Вайта. Вона замість того, щоб провести звичайний стрім вирішила провести його трансляцію на своїх сідницях.

Після цього вона почала проводити серію трансляцій своєї гри у Fortnite в такий спосіб, який згодом підхопили деякі інші блогери.

Це звісно не пройшло повз увагу самої платформи Twitch, яка вирішила оновити свої правила й тепер з 29 березня користувачі не зможуть транслювати контент, який «фокусується на інтимних частинах тіла протягом тривалого періоду часу».

Під «інтимними частинами тіла» у компанії розуміють «сідниці, пах або груди». Відзначається, що порушення нових правил спершу призведе до видалення відео, однак якщо воно буде повторюватися автор може отримати тимчасовий або постійний бан.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...