Реклама

🎮 День Маріо: Nintendo та Illumination анонсували новий мультфільм, відомі дати релізу ремастерів та ін.

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎮 День Маріо: Nintendo та Illumination анонсували новий мультфільм, відомі дати релізу ремастерів та ін.
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 День Маріо: Nintendo та Illumination анонсували новий мультфільм, відомі дати релізу ремастерів та ін.
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

10 березня відоме у світі як «День Маріо», або ж MRI10 Day, і звісно, що Nintendo про це не забула та зробила кілька анонсів стосовно свого сантехніка у червоній кепці.

Найголовнішим анонсом, мабуть, стало те, що творець Маріо, Шіґеру Міямото, повідомив, що наразі Nintendo разом із Illumination уже працюють над новим мультфільмом у всесвіті Super Mario Bros., який має вийти 3 квітня 2026 року:

Зараз ми створюємо новий анімаційний фільм, заснований на світі Super Mario Bros. Цей фільм планується випустити в кінотеатрах 3 квітня 2026 року в США та на багатьох інших ринках, а також протягом квітня на інших територіях. Ми повідомимо вам деталі, як тільки будемо готові поділитися ними. Цього разу співробітники Illumination та Nintendo також працюють разом. Ми думаємо про подальше розширення світу Маріо, і це буде яскрава та весела історія. Сподіваємося, ви будете з нетерпінням чекати!

З анонсу можна припустити, що новий мультфільм, можливо, не буде прямим продовженням «Братів Супер Маріо в кіно», а буде відбуватися у тому ж всесвіті і, ймовірно, сконцентрується на інших персонажах.

Нагадаємо, що мультфільм «Брати Супер Маріо в кіно» став одним з найуспішніших анімаційних проєктів 2023 року та зібрав у прокаті понад $1.3 млрд. Тому не дивно, що Nintendo має бажання продовжити розвиток у цьому напрямку.

Окрім цього нам повідомили дати релізу для двох ігор про Маріо. Оновлена версія гри Paper Mario: The Thousand-Year Door має з’явитися на Nintendo Switch 23 травня. Відзначимо, що оригінальна гра вийшла ще у 2004 році для GameCube. Водночас її нова версія отримає оновлену графіку та деякі геймплейні зміни для того, щоб у неї було приємно грати у 2024 році.

Також стала відома дата релізу HD-ремастеру гри Luigi’s Mansion 2. На неї власникам Nintendo Switch варто очікувати 27 червня. Відзначимо, що це буде оновлена версія гри, яка виходила ще у 2013 році для 3DS.

Водночас нам анонсували й поповнення Switch Online на 12 березня. Тоді передплатникам сервісу стануть доступні три класичні гри по Маріо: Dr Mario (1990), Mario Golf (1999) та Mario Tennis (2001).

Щодо Дня Маріо то відзначимо, що певний час це було неофіційне свято серед фанатів Super Mario, однак з 2015 року Nintendo вирішила офіційно визнати свято та використовує 10 березня для різноманітних анонсів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...