Реклама

📉 Кількість гравців у Starfield у Steam впала на 97%

Čytaty latynkoju
📉 Кількість гравців у Starfield у Steam впала на 97%
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📉 Кількість гравців у Starfield у Steam впала на 97%
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Невдовзі уже буде пів року з моменту як відбувся реліз Starfield і, видається, гравці доволі сильно втратили інтерес до космічної рольової гри від Bethesda. Як мінімум про це можна говорити за кількістю гравців у Steam.

У виданні Insider Gaming помітили, що число ґеймерів, які все що грають у Starfield у Steam скоротилося на майже 97% — з пікового показника одночасного онлайну у 330,723 гравця до менш ніж 10,000.

Відзначається, що багато гравців покидають з причини того, що вона не може запропонувати чогось нового своїм гравцям. У Insider Gaming вважають, що Bethesda може дещо виправити цю ситуацію, якщо їй вдасться зробити якісне DLC до гри. Нагадаємо, що Starfield все ще має отримати цього року доповнення Shattered Space, до того студія обіцяла виправлення проблем у грі кожні шість тижнів. Однак це не затримує гравців надовго і вони обирають інші проєкти.

У виданні відзначають також загальне падіння інтересу до гри у соцмережах на стрімах у Twitch.

Таким чином Bethesda наразі може видатися знаходиться у скрутному становищі після релізу гри мірії Тодда Говарда, яка не надто виправдала покладенні на неї сподівання.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...