Реклама

👀 Фінзвіт Ubisoft — реліз нової Assassin's Creed, Skull and Bones «це АААА-гра» та бажання знову робити хороші ігри

Čytaty latynkoju
👀 Фінзвіт Ubisoft — реліз нової Assassin's Creed, Skull and Bones «це АААА-гра» та бажання знову робити хороші ігри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Фінзвіт Ubisoft — реліз нової Assassin's Creed, Skull and Bones «це АААА-гра» та бажання знову робити хороші ігри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наразі у багатьох компаній розпочався звітний період і ось черга дійшла до Ubisoft, яка в рамках повідомлень про свої фінансові успіхи також поділилася кількома цікавими заявами.

Загалом у компанії поділилися доволі прямолінійним звітом, у якому визнаються останні виклики та розчарування Ubisoft. Однак з огляду на це все гендиректор Ів Гіймо обіцяє, що компанія повернеться до створення хороших ігор.

Ubisoft зафіксувала солідні результати в третьому кварталі, а чисті замовлення дещо випередили наші очікування. Цей квартал надав нам позитивного імпульсу і знаменує собою початок нашого повороту до послідовного створення та постачання високоякісних, довготривалих ігор. Наші показники були зумовлені виходом Assassin's Creed Mirage та Avatar: Frontiers of Pandora, продовженням сильної траєкторії The Crew Motorfest, а також високими показниками нашого старого каталогу.

Якщо уважніше вчитатися у ці слова можна загалом помітити, що гендиректор Ubisoft визнає те, що компанія останнім часом не випускала «високоякісних, довготривалих ігор». Однак за звісно, що після 2023 року, який пройшов під гаслом Assassin’s Creed Mirage — «повернення до витоків» — компанія готується повернути свою колишню славу.

І збирається вона це робити уже зі своїми новими проєктами. В рамках звіту Ubisoft також офіційно повідомила релізне вікно Assassin’s Creed Red — наступної гри у серії про «асасинів».

Загалом воно доволі широке, адже це між 1 квітням 2024 року та 31 березням 2025 року. Звісно, що варто очікувати на гру у другій половині цього року. Також Ubisoft підтвердила що цього року вийде Star Wars Outlaws, однак чіткого вікна не назвала.

Відзначимо, що події Assassin’s Creed Red мають розгорнутися у феодальній Японії і вона має бути дещо масштабнішою за Mirage.

Однак попри те, що у звіті Ubisoft підкреслює «потужну серію високоякісних нових релізів, призначених для довготривалих продажів» є серед них і те, що довгий час тримає компанію — Skull and Bones.

Довгобуд, який уже ось-ось нарешті має вийти, викликає багато питань у гравців і одне з них це ціна у $70 за гру, яка є сервісною та можливо краще б працювала та сприймалася як free-to-play. На це у Іва Гіймо є своя відповідь на захист ціни:

Ви побачите, що Skull and Bones — це повноцінна гра. Це дуже велика гра, і ми відчуваємо, що люди дійсно побачать, наскільки великою і повною є ця гра. Це дійсно повноцінна, AAA... АААА-гра, яка буде приносити задоволення в довгостроковій перспективі.

Додамо, що гра також доступна й у виданні за майже $100, де є кілька додаткових місій, косметика та можливість розпочати гру на три дні раніше повноцінного релізу.

Що ж сподіваємося, що Ubisoft скине свій десятирічний баласт та перейде до виконання обіцянки знову створювати «високоякісні» ігри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...