Реклама

🎮 CD Projekt RED найняла ветеранів геймдеву для роботи над сиквелом Cyberpunk 2077

Čytaty latynkoju
🎮 CD Projekt RED найняла ветеранів геймдеву для роботи над сиквелом Cyberpunk 2077
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 CD Projekt RED найняла ветеранів геймдеву для роботи над сиквелом Cyberpunk 2077
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія CD Projekt RED поділилася новими подробицями про роботу над Project Orion — майбутньою грою, що стане продовженням Cyberpunk 2077.

Зокрема, студія найняла п’ятьох ветеранів геймдеву задля роботи над Project Orion.

Так, виконавчим директором гри стане Ден Хернберг, який раніше обіймав схожу посаду в Amazon Games та Blizzard. Хернберг працював над New World, Apex Legends, Diablo III тощо.

Директором з дизайну стане Раян Барнард. Раніше він обіймав посаду геймдиректора в Massive Entertainment, Ubisoft, IO Interactive та працював над Hitman та The Division.

Директором з просування став Алан Віллані, який відповідав у Warner Bros. Games за декілька частин Mortal Kombat.

Цікаві зміни CD Projekt RED впровадила щодо сценаристів. Так, Анна Мегілл, яка працювала над Dishonored: Death of the Outsider та Control, стане провідною сценаристкою Project Orion. Ще одним сценаристом стане Олександр Фрід, який брав участь у створенні Star Wars: The Old Republic, а також виступав консультантом для DICE.

У самій студії також відбулася низка змін — Ігор Саржинський тепер виступає у ролі творчого директора, а Сара Грюммер, що створила сюжетну лінію Джуді, стала провідним квест-дизайнером.

Раніше ми розповідали, що CD Projekt RED розглядає «мультиплеєрні елементи» для сиквелу Cyberpunk 2077 та використання ШІ у розробці ігор.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...