Реклама

🌚 У Embracer чергове скорочення — звільнено розробників нової Deus Ex, а саму гру скасовано

Čytaty latynkoju
🌚 У Embracer чергове скорочення — звільнено розробників нової Deus Ex, а саму гру скасовано
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 У Embracer чергове скорочення — звільнено розробників нової Deus Ex, а саму гру скасовано
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під крилом Embracer Group відбулося чергове скорочення і цього разу воно боляче вдарило по розробниках,  а також фанатам серії ігор Deus Ex.

Видання Bloomberg повідомляє, що студія Eidos-Montreal звільняє 97 своїх співробітників. Це своєю чергою впливає й на процес розробки ігор, якими займається студія, адже також стало відомо, що внаслідок цього скорочення скасовано нову частину Deus Ex, яка перебувала у розробці уже два роки.

Відзначається, що до повноцінного виробництва проєкт мав перейти уже цього року, однак на жаль цьому вже не судилося статись.

Зі свого боку Eidos-Montreal випустила заяву, у якій не згадувала про Deus Ex, адже вона була присвячення в першу чергу звільненням співробітників. У студії назвали причиною скорочення 97 працівників «глобальний економічним контекстом, проблемами нашої галузі та комплексну реструктуризацію, оголошену Embracer».

Загалом звільнення під крилом Embracer за останній час стали доволі звичним явищем. Лише напередодні було скорочено 50% персоналу студії Black Forest Games, а раніше Lost Boys Interactive.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...